//Plugins sense CDN ?>
Ingredients
5 ous
5 iogurts
15 cullerades de sucre
5 cullerades de maizena
2 terrines de formatge fresc
2 cullerada petita de llevat
1 pot de melmelada de gerds
2 fulles de gelatina neutra
panses de Corinti (opcional)
Elaboració
Posarem tots els ingredients, menys la melmelada i el llevat, en un recipient barrejant-ho tot mitjançant la batedora.
S’unta un motlle rectangular amb mantega posant-hi un paper al fons que també l’untarem amb mantega. S’omple amb l’anterior barreja posant-ho al forn durant 45 minuts a 150 graus.
Es posen les fulles de gelatina amb aigua freda perquè es remullin. En un pot abocarem mig contingut de la melmelada i ho posarem al foc perquè s’escalfi i es desfaci una mica. Seguidament hi afegirem les fulles de gelatina deixant-ho refredar un xic.
Quan el pastís estigui cuit i s'hagi refredat es treu del motlle cobrin-lo solament per sobre amb la melmelada ja preparada.
Nota: Si es vol s'hi pot posar panses . Aquestes es barregen amb la pasta una vegada passades una mica per farina.
Montserrat
8 de maig 2013.19:42h
En aquesta recepta posa en els ingredients 2 cullerades petites de llevat. I no les utiliza en cap moment. No se si s’ha oblidat o es que no hi van.
Gràcies per totes les receptes, que sempre... Llegir més prenc nota.