TORNAR

Pastís de formatge

Una recepta senzilla i deliciosa

Diumenge, 5 maig 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Avui la Iaia Nuri ens presenta una recepta molt senzilla per uns postres frescos i deliciosos. La recepta de pastís de formatge està a l'abast de tots els cuiners, fins i tot els menys experimentats, i dóna uns resultats excel·lents. Proveu-ho! Bon profit!

Pastís de formatge

Ingredients

5 ous

5 iogurts

15 cullerades de sucre

5 cullerades de maizena

2 terrines de formatge fresc

2 cullerada petita de llevat

1 pot de melmelada de gerds

2 fulles de gelatina neutra

panses de Corinti (opcional)

Elaboració

Posarem tots els ingredients, menys la melmelada i el llevat, en un recipient barrejant-ho tot mitjançant la batedora.

S’unta un motlle rectangular amb mantega posant-hi un paper al fons que també l’untarem amb mantega. S’omple amb l’anterior barreja posant-ho al forn durant 45 minuts a 150 graus.

Es posen les fulles de gelatina amb aigua freda perquè es remullin. En un pot abocarem mig contingut de la melmelada i ho posarem al foc perquè s’escalfi i es desfaci una mica. Seguidament hi afegirem les fulles de gelatina deixant-ho refredar un xic.

Quan el pastís estigui cuit i s'hagi refredat es treu del motlle cobrin-lo solament per sobre amb la melmelada ja preparada.

Nota: Si es vol s'hi pot posar panses . Aquestes es barregen amb la pasta una vegada passades una mica per farina.


1 Comentaris

M

Montserrat

8 de maig 2013.19:42h

Respondre

En aquesta recepta posa en els ingredients 2 cullerades petites de llevat. I no les utiliza en cap moment. No se si s’ha oblidat o es que no hi van.
Gràcies per totes les receptes, que sempre... Llegir més prenc nota.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.