//Plugins sense CDN ?>
Ingredients:
2 pomes
una llimona
1 cullerada sucre
1 cullerada sucre Moreno
1 cullerada de Farina
1 cullerada de canyella
½ cullereta de nou moscada
mantega
1 ou
2 fulles de pasta de full
un polsim de sal
Elaboració
En un bol posarem la poma pelada i tallada a grills petits, el suc de mitja llimona, les dues classes de sucre, la canyella, la nou moscada, la farina i la sal i es remena bé per a la seva impregnació.
Amb una làmina de pasta de full es folra un motlle rodó que sobresurti un xic. Dins del motlle s’hi posa el preparat anterior. S’incorpora la ratlladura de la llimona i una mica de mantega. Es tapa tot amb l’altra full. Es fa un cordó a tot el vol aprofitant la pasta que sobresurt, com també uns ornaments amb la sobrant. Es pinta amb rovell d’ou fent-hi un petit forat al mig perquè surti el vapor.
Es posa al forn a 180 graus durant uns 35 minuts
Nota: Aquest pastís prové d’una recepta anglesa i el seu nom original és APPLE PIE