TORNAR

Patates farcides

La cuina de la iaia

Dissabte, 7 abril 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquesta setmana la iaia Núria ens proposa una recepta fàcil d'elaborar i que sempre us farà quedar bé si teniu convidats. És un plat que és pot fer tant per dinar com per sopar i no necessita moltes hores de dedicació. Que vagi de gust!

Patates farcides

Ingredients

1 ½ per cap

50 g bacon

50 g pernil

100 g formatge ratllat

1 rovell d’ou

1 ceba

Elaboració

Agafem les patates i les coem al forn. Un cop cuites les tallem per la meitat i les bullim una mica. Després les reservem.

En una paella amb oli fregim la ceba, el bacon i el pernil, tot tallat petit. Una vegada tot fregit afegim les patates reservades, i hi posem també el rovell i la meitat del formatge ratllat. Ho remenem tot junt.

Seguidament agafem les patates i les farcim del prepara que hem fet, i ho acabem amb la resta del formatge ratllat per damunt.

Per finalitzar el plat el posem al forn a gratinar.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.