TORNAR

Patates de la iaia

Dijous, 2 juny 2011. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquesta vegada la iaia ens proposa un plat que més aviat és un acompanyament. Agrada a petits i grans i es pot fer tant per acompanyar carn com peix. Les patates de la iaia, conegudes també pels seus néts com patates de Castellolí es fan en un moment.... i són boníssimes!

Patates de la iaia

Ingredients

patates si són petitones, millor

oli d'oliva

romaní

2 o 3 grills d'alls

sal

Elaboració

Primer caldrà bullir les patates. Pelades i senceres les deixarem bullir fins que estiguin cuites. En el cas que siguin patates grosses, les posarem a trossos, que facin de bon menjar. Per comprovar que ja estan fetes, en punxarem una i si cau sola, es desenganxa amb facilitat, doncs voldrà dir que estan al punt.

Colarem l'aigua i llavors les saltejarem a la paella, amb oli d'oliva, un de molt bo es el del Setrill, de la cooperativa, branquetes de romaní i si l'hi volem, una mica d'all per acabar de donar més gust.

Calentones són més bones peròes una menja que es pot servir també freda.

Bon profit!


3 Comentaris

M

Maria

Igualada

5 de juny 2011.22:12h

Respondre

Son boniiisiiimes!!!!!

J

Jose Maria

Santa Margarida de Montbui

4 de juny 2011.22:35h

Respondre

M’agraden molt les patates , segur que vaig a provar aquest plat .
Moltes gràcies

J

Jose Maria

Santa Magarida de Montbui

4 de juny 2011.22:17h

Respondre

me gusta , las voy a probar

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.