//Plugins sense CDN ?>
Ingredients
un pop gallec de tres quilos
patates bullides amb pela
salsa feta amb:
oli d'oliva
pebre vermell de qualitat
pebre negre
sal grossa
Elaboració
Aconsellem elaborar la recepta amb un pop gros ja que tenen més carn a les potes. Cal congelar-lo un parell o tres de dies, per tal que sigui més tendre. L'escaldarem tres vegades, aguantant-lo per la panxa i que siguin les potes les que entrin a l'aigua bullent totes tres vegades, Veurem com les potes del pop s'arronsen una mica i llavors ja les podrem posar a bullir una bona estona, la iaia ho fa a l'olla pressió, perquè s'estovin bé. A vegades la iaia hi afegeix una mica de bicarbonat, per què encara quedin més toves les potes.
Un cop tenim el pop ben cuit, podem tallar-lo a rodanxes i l'anirem posant en una safata. Per sobre i estrellarem les patates amb les mans, de manera que els trossos quedin de diferents mides i mal-fets. Per damunt hi posarem la salsa.
És un plat que s'ha de servir calent, però si se'ns refreda no hi ha cap problema en posar.lo al microones. Bon profit!
montserrat mateu vives
igualada
12 de març 2010.12:45h
la iaia fa uns plats molt saborosos ,enhoabona