TORNAR

Pop gallec amb patates

Dijous, 11 març 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Avui la iaia Montserrat ens presenta un plat elaborat i saborós que serà, de ben segur, molt ben rebut pels amants de la cuina costanera. Qui s'atreveix amb aquest pop?

Pop gallec amb patates

Ingredients

un pop gallec de tres quilos

patates bullides amb pela

salsa feta amb:

oli d'oliva

pebre vermell de qualitat

pebre negre

sal grossa

Elaboració

Aconsellem elaborar la recepta amb un pop gros ja que tenen més carn a les potes. Cal congelar-lo un parell o tres de dies, per tal que sigui més tendre. L'escaldarem tres vegades, aguantant-lo per la panxa i que siguin les potes les que entrin a l'aigua bullent totes tres vegades, Veurem com les potes del pop s'arronsen una mica i llavors ja les podrem posar a bullir una bona estona, la iaia ho fa a l'olla pressió, perquè s'estovin bé. A vegades la iaia hi afegeix una mica de bicarbonat, per què encara quedin més toves les potes.

Un cop tenim el pop ben cuit, podem tallar-lo a rodanxes i l'anirem posant en una safata. Per sobre i estrellarem les patates amb les mans, de manera que els trossos quedin de diferents mides i mal-fets. Per damunt hi posarem la salsa.

És un plat que s'ha de servir calent, però si se'ns refreda no hi ha cap problema en posar.lo al microones. Bon profit!


1 Comentaris

m

montserrat mateu vives

igualada

12 de març 2010.12:45h

Respondre

la iaia fa uns plats molt saborosos ,enhoabona

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.