TORNAR

Postres amb llet condensada

Unes postres molt dolces

Diumenge, 16 juny 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Pel amants del dolç aquesta és una fantàstica recepta de postres. Elaborada amb pomes confitades amb mantega i llet condensada farà que els més llaminers s'hi llepin els dits. Bon profit!

Postres amb llet condensada

Ingredients

Llet condensada

2 pomes

1 fulla de pasta brisa ja elaborada

Menta

Mantega

Sucre

Elaboració

1.- De la fulla de pasta brisa rodona en farem 8 parts en forma de triangle, que les untarem amb bastant llet condensada. Les posarem al forn fins que estiguin daurades.

2.- Pelarem i traurem el cor de les pomes tallant-les a rodanxes amb un gruix de dos dits. Ho farem coure en una paella junt amb la mantega i el sucre fins que quedin toves.

3.- Per muntar els plats individuals posarem un triangle de pasta, a sobre una rodanxa de poma i un altra triangle de pasta posant-lo, de forma vertical, al costat. Ho regarem amb un raig de llet condensada, guarnint-ho amb uns branquillons de menta.


1 Comentaris

E

Ester Vich

Igualada

16 de juny 2013.13:54h

Respondre

mmmmmm! que bo!!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.