//Plugins sense CDN ?>
INGREDIENTS
4 talls de bacallà (150gr)
4 cullers d’allioli
8 pebrots del piquillo
200 gr de farina
50 ml de llet
1 pebrot vermell
1 pebrot verd
1 carbassó
ELABORACIÓ
Tallem totes les verdures en brunoise, les saltem amb oli i les reservem.
Triturem els pebrots al piquillo amb la llet.
Tallem el bacallà en porcions de 150 grams, l’enfarinem i fregim.
Fem l’allioli i el reservem.
Per últim a sobre de cada tall de bacallà posem una cullera d’allioli i l’acabem de rosti al forn, 10 min a 200º.
Muntatge del plat: Posem 2 culleres de salsa del piquillo all fons del plat, col·loquem a sobre 2 culleres de verdures i per últim el llom de bacallà.
INGREDIENTS ALLIOLI
3 o 4 grans d'all, oli d'oliva de gust suau i sal.
Piqueu bé l'all fins que feu una pasta. Per evitar que us saltin, i abans de picar, podeu pressionar cada tros per separat. També podeu aixafar els grans d'all amb un ganivet prèviament.
Heu d'anar vigilant sempre la textura de l'allioli....i preveure quina quantitat d'oli admet en cada moment.
Incorporeu l'oli molt lentament mentre feu girar la mà de morter tota l'estona i cap al mateix sentit. És important que quan incorporem l'oli aquest no caigui dire