La recepta: Cigrons saltats amb botifarra negra i cansalada
Ingredients
1 kg cigrons
1 botifarra negra
200 gr cansalada
1 ceba
oli d'oliva
sal
Preparació
- 24 hores abans posem els cigrons amb aigua calenta a hidratar-los.
- Posem els cigrons en una olla amb aigua neta i calenta a bullir, fins que siguin tous.
- Piquem ben petita la ceba
- Tallem a tires la cansalada
- Treiem la pell de la botifarra negra i la posem a un plat i al microones. La treiem i l'aixafem amb una forquilla
- En una paella sofregim la ceba
- Afegim la cansalada
- Posem als cigrons i la botifarra negra, que ens quedi tot ben barrejat
- Ja ho podem servir
Els llegums es consideren els germans pobres de la cuina, però el cert és que són veritables tresors gastronòmics i, sobretot, nutricionals. Fixeu-vos en els cigrons: contenen un 19% de proteïna –la carn en té un 18%–, aminoàcids essencials com la lisina, ferro i greixos no saturats, que són fonamentals per al nostre organisme. Són especialment bons per a les persones que pateixen problemes cardiovasculars, colesterol i diabetis. I són boníssims!
0 Comentaris
Deixa el teu comentari