//Plugins sense CDN ?>
Ingredients
½ q de tall rodó tallat molt prim
50 g formatge tendre
Bacó
50 g nous
Sal
Pebre
Julivert picat (bastant)
Oli
Ceba tendre
Tomàquets cherri
Elaboració
Fregirem el bacó i el reservarem. Barrejarem el formatge amb el julivert, l’alfàbrega i les nous juntament amb un raig d’oli. Ho remenarem bé per emulsionar-ho i ho reservem.
Posarem la carn sobre el marbre i en el seu centre hi posarem un tros de bacó i a sobre la barreja de formatge. Ho embolicarem en forma de caneló agafant-lo per mitjà d’un escuradents.
Untarem una safata de forn on hi anirem col·locant els rotlles untant-los també amb un raig d’oli.Ho posem al forn durant 15 minuts a 200 graus.
Per guarnició fregirem, en una paella, ceba tendra. Quan quedi daurada hi afegirem uns tomàquets cherri sencers i els servirem al plat segons el gust.
.