TORNAR

Rotlles de carn farcits

El farciment es fa amb formatge i nous

Diumenge, 2 juny 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La Iaia Nuri ens convida a fer en aquesta ocasió uns canelons diferents. Sota l'embolcall de tall rodó tallat ben prim, hi amaguen un farciment de bacó, formatge i nous. Que vagi de gust!

Rotlles de carn farcits

Ingredients

½ q de tall rodó tallat molt prim

50 g formatge tendre

Bacó

50 g nous

Sal

Pebre

Julivert picat (bastant)

Oli

Ceba tendre

Tomàquets cherri

Elaboració

Fregirem el bacó i el reservarem. Barrejarem el formatge amb el julivert, l’alfàbrega i les nous juntament amb un raig d’oli. Ho remenarem bé per emulsionar-ho i ho reservem.

Posarem la carn sobre el marbre i en el seu centre hi posarem un tros de bacó i a sobre la barreja de formatge. Ho embolicarem en forma de caneló agafant-lo per mitjà d’un escuradents.

Untarem una safata de forn on hi anirem col·locant els rotlles untant-los també amb un raig d’oli.Ho posem al forn durant 15 minuts a 200 graus.

Per guarnició fregirem, en una paella, ceba tendra. Quan quedi daurada hi afegirem uns tomàquets cherri sencers i els servirem al plat segons el gust.

.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.