TORNAR

Rovellons amb gambes

Dijous, 25 novembre 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Què us sembla aquest perfecte mar i muntanya? La iaia Montserrat ens proposa aquesta setmana una bona i senzilla combinació per acabar d'aprofitar els bolets d'aquesta temporada. Si heu estat de sort o sou experts boletaires, segur que encara en tindreu al congelador... De moment, aquesta és una bona opció per donar-los una bona funció. Encara que la recepta és amb rovellons, la iaia recorda que si ho preferiu, es pot fer també amb llanegues.

Rovellons amb gambes

Ingredients

gamba vermella o gamba llagostinera

rovellons petits o trossejats

oli d'oliva

all i julivert

sal

Elaboració

Es posa tot en fred a la safata del forn, les gambes i els rovellons (o llanegues) trossejats. Cal posar-hi un bon raig d'oli d'oliva, abundant, i la picada d'all i julivert. La sal, important posar-la damunt dels bolets.

Enfornar-ho, anar-hi donant unes voltes amb una espàtula de fusta i de seguida veureu que es cou, molt ràpid.

És una combinació que tan es pot menjar sola com a segon plat o amb acompanyament d'algun plat amb patata o amanida.... això ho deixem a la vostra imaginació.

Bon profit!


1 Comentaris

M

Maria

Igualada

25 de novembre 2010.13:03h

Respondre

Què bo que és!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.