//Plugins sense CDN ?>
Ingredients
6 lloms de salmó fresc
2 cebes mitjanes
1 carbassó petit
1 pebrot vermell
2 pastanagues
1 copa petita de vi blanc
Sal
Pebre i oli
Elaboració
Netejar el salmó de pell i espines, salpebrar i reservar.
Rentar el carbassó amb aigua, tallar-lo a rodanxes fines, i en bastons petits. Pelar les pastanagues i les cebes i tallar-les en tires fines. Rentar el pebrot i tallar-lo també en tires fines.
Posar al foc una paella amb oli i saltejar primer les pastanagues, després el pebrot i seguidament la ceba junt amb el carbassó. Salpebrar
Tallar 6 trossos de paper de forn (d’alumini) de la mida convenient segons la mida del llom, disposar sobre cada paper una mica de la verdura anterior, a sobre i al mig col·locar el salmó, acabant-ho amb una altra capa de verdures.
Regar amb vi i tancar els paquets, deixant que quedi bastant buit. Coure al forn prèviament escalfat a 180 graus, durant 10 minuts aproximadament.
Per saber quan està a punt, obrir una mica el paquet, si es veu que el salmó està rosat i sucós és que ja està cuit. No deixar-ho coure massa ja que podria quedar sec.