TORNAR

Salmó a la papillote amb verdures

Un plat per llepar-se els dits

Diumenge, 28 abril 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Avui la Iaia Nuri ens presenta un plat sa i gustós elaborat amb salmó i verduretes. La manera de preparar-lo és la 'papillote', una tècnica de cocció que conserva els sucs i els aromes dels aliments que s'hi preparen.

Ingredients

6 lloms de salmó fresc

2 cebes mitjanes

1 carbassó petit

1 pebrot vermell

2 pastanagues

1 copa petita de vi blanc

Sal

Pebre i oli

Elaboració

Netejar el salmó de pell i espines, salpebrar i reservar.

Rentar el carbassó amb aigua, tallar-lo a rodanxes fines, i en bastons petits. Pelar les pastanagues i les cebes i tallar-les en tires fines. Rentar el pebrot i tallar-lo també en tires fines.

Posar al foc una paella amb oli i saltejar primer les pastanagues, després el pebrot i seguidament la ceba junt amb el carbassó. Salpebrar

Tallar 6 trossos de paper de forn (d’alumini) de la mida convenient segons la mida del llom, disposar sobre cada paper una mica de la verdura anterior, a sobre i al mig col·locar el salmó, acabant-ho amb una altra capa de verdures.

Regar amb vi i tancar els paquets, deixant que quedi bastant buit. Coure al forn prèviament escalfat a 180 graus, durant 10 minuts aproximadament.

Per saber quan està a punt, obrir una mica el paquet, si es veu que el salmó està rosat i sucós és que ja està cuit. No deixar-ho coure massa ja que podria quedar sec.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.