TORNAR

Sípia amb patates

Dimecres, 30 març 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquesta setmana la iaia ens proposa un plat molt senzull, pel dia a dia, ens explica, que es fa bastant rapidet però que té molt gust i és molt complet. Aquí teniu una ipia amb patates per si no sabeu que preparar algun migdia.

Sípia amb patates

Ingredients

sípia

patates

ceba

all

tomàquet triturat

pèsols cuits

oli d'oliva

sal

Elaboració

Per aquest plat farem servir la sípia que ja vènen neta, que surt bona i és pràctic a l'hora de coure-la. Primer de tot, en una paella amb abundant oli, fregirem les patates tallades a quadradets i les reservarem. Treurem part de l'oli i en la mateixa paella hi farem la sípia tallada a tiretes allargades, per diferenciar-la de la patata.

Amb l'oli sobrant farem un sofregit de ceba, all i tomàquet i quan ja està fet el sofregit hi afegim altre cop la sípia i les patates i ho acompanyarem de pèsols, dels que siguin per exemple congelats, amb una mica d'aigua i que faci xup-xup.

La iaia ens explica que és un plat que es presta a fer-hi molts invents, per exemple amb carxofes, o bolets, o panses.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.