El xef del restaurant Somiatruites d'Igualada no es mou de l'elit dels cuiners joves. Per tercer any, opta a ser el millor xef de la Península, amb el concurs San Pellegrino Young Chef.
L'aposta d'aquest any es diu "Looking for the integral use of the Tuna" (una aproximació a l'ús integral de la tonyina) i amb aquest plat el cuiner del restaurant igualadí Somiatruites, David Andrés, vol optar de nou a ser el millor xef jove de la Península. Una corona que ha ostentat els dos darrers anys i a la que aspira de nou. De moment, com no podia ser d'altra manera, ha superat ja la primera selecció i se situa altra vegada entre els deu millors joves de l'Estat espanyol i Portugal.
Andrés, segon a l'esquerra, a la final de fa un any
A la final, els examinadors prometen ser encara més rigorosos. El jurat el componen Josean Alija, Henrique Sa Pesoa i Paco Roncero. Ells decidiran qui passa a la final Mundial, el juny del 2018. Una final on l'any passat hi va concórrer amb el plat "Carn de xai acompanyada de carxofa i llet d'ovella". Ara, el també subxef del Restaurant Àbac de Barcelona, ho provarà amb la tonyina.