//Plugins sense CDN ?>
El copropietari del Somiatruites s'ha apartat una mica dels fogons per seguir amb la cuina, però posada per escrit. David Andrés, que oposita en breus setmanes a ser el millor cuiner jove del món, acaba de publicar un llibre... sobre cuina.
El xef igualadí David Andrés ja té a punt el seu primer llibre. Publica 'De l'alta cuina a casa', editat per Columna (en català) i per l'Editorial Planeta (en castellà). Es podrà trobar a les llibreries a partir del dia 21 de març. En aquest llibre, el jove cap de cuina del restaurant ABaC de Barcelona i xef del Somiatruites, proposa 60 receptes ordenades per les temporades de l'any, que combinen productes de la terra amb la cuina d'avantguarda.
Receptes per fer la cuina fàcil, de temporada, per fer a casa. No hi podien faltar les aportacions dels seus grans mestres, així el llibre inclou, a més, menús dels millors xefs: Andoni Luis Aduriz, Xavier Pellicer, Jordi Cruz, Joan Roca i Jean Louis Neichel. Així mateix, Andoni Luis Aduriz signa el pròleg, un relat emotiu que posa l'èmfasi en la part més humana de
David Andrés. La ciutat d'Igualada té també un paper fonamental en el llibre: productes de la terra i fotografies dels racons més característics del barri del Rec, arrelen el llibre a la ciutat.
Andrés, de 31 anys només, és el cap de cuina de l'ABaC, guardonat amb tres estrelles Michelin, i el xef del restaurant Somiatruites d'Igualada. Ha estat considerat el millor xef jove del país durant tres anys consecutius. Un llibre sobre una història de superació i constància: "no s'han de deixar escapar les oportunitats per arribar al més alt, sempre tocant de peus a terra".