TORNAR

La parròquia de Santa Maria homenatja els 80 anys de servei de Maria Martí, la sagristana

Una figura històrica de la comunitat religiosa que va rebre l’agraïment dels actuals rectors de la parròquia

gent
Dimecres, 11 desembre 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Una de les cares més conegudes de la parròquia de Santa Maria d'Igualada, la sagristana Maria Martí, fa un pas al costat. Ha deixat les seves funcions i començarà una nova etapa com a resident a l'Asil del Sant Crist.

Durant la solemnitat de la Immaculada Concepció de Maria, aquest diumenge 8 de desembre, va tenir lloc al final de l'Eucaristia un senzill acte de reconeixement i agraïment a Maria Martí i Vidal, que fins fa 15 dies va ser sagristana de la parròquia igualadina. Maria Martí ha dedicat més de 80 anys de la seva vida al servei d'aquesta parròquia.

Els dos rectors, amb l'homenatjadaDe fet, al llarg d'aquest temps, ha estat membre de les filles de Maria, fundadora del cor parroquial de santa Maria, ha fet de catequista... i els darrers anys ha desenvolupat el servei de sagristana. Els rectors actuals, Mossèn Xavier Bisbal i Mossèn Eduard Flores elogien "el seu caràcter senzill i discret, amb el que ha portat a terme aquesta tasca, obrint i tancant les portes de la basílica, tenint cura amb delicadesa de tota la roba litúrgica i preparant tot allò necessari per a les diferents celebracions que han tingut lloc a la basílica". Així, li van agrair al seu servei i li fan fer un petit present de record al mateix temps que li van desitjar una feliç vellesa a l'Asil del Sant Crist de la ciutat d'Igualada.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.