Dimecres, 27/4/2011
723 lectures

Sucre

Sabies que la sobredosi de sucre produeix als nens hiperactivitat?

S'inclou en el “*pack”, la dificultat per dormir i la manca de concentració, així com canvis sobtats d'estat d'ànim.

Sabies que és molt fàcil intoxicar-los perquè el nostre cos no necessita ingerir més del que ja ve incorporat en alguns aliments com les fruites i les verdures?

Que el sucre, en origen, és de color marró i que s'aconsegueix que sigui blanc mitjançant productes químics i tan sols amb la finalitat de fer-ho més atractiu al comprador?

Sabies que si deixes de prendre sucre d'avui per demà pots sofrir una síndrome d'abstinència com la que pateixen els drogodependents?

La veritable revolució de l'home al segle que vivim no té res a veure amb la tecnologia.

El que farà que es parli de la nostra generació per la posteritat, el nostre veritable progrés, està en l'alimentació.

Hem descobert que som allò que mengem i que moltes malalties greus que ens causen la mort les provoquen el que ingerim. Ens hem adonat que ens manipulaven i que empassàvem sense qüestionar aliments que s'adulteren per seduir el paladar i la butxaca del consumidor. Ostres, una cosa és que sigui difícil conrear sense pesticides i una altra és que s'alterin solament per augmentar el consum.

Ara ho sabem. Centenars de famílies ja fan un esforç per exercir un control nutricional per esbrinar que conté cada cullerada del que ens duem a la boca i això estrena un camí que ens canviarà en tots. Crearà un nou concepte de civilització.

Més òptim.

No obtindrem la immortalitat però els fills dels nostres fills seran mortals longeus. Menjaran sa i tindran una bona salut mental.

Si més no, estarà a les seves mans.

La nostra contribució ens dóna beneficis immediats: Modera la ingesta de llaminadures, cereals ensucrats, sucs de fruites endolcits…. dels teus fills i gaudeix les conseqüències .

Llegeix els ingredients dels productes que esculls. Sigues selectiu.

Protegim-los de les addiccions, sobretot de les que són socialment tolerables, i estarem construint el seu millor futur.

Altres articles de Anna Pujabet

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.