Dijous, 17/12/2009
967 lectures

Bateig 2.0

Arribo tard, sí. I això que ja fa temps que sóc conscient que els Blocs i les xarxes socials a internet són eines útils -a aquestes alçades hauria de dir bàsiques- per fer política. Però he defugit sempre la temptació llaminera de fer un Bloc per "cobrir l'expedient" o per obtenir uns beneficis immediats en campanya electoral. Encara que pugui semblar un contrasentit o una mera justificació puc dir que si no he tingut un Bloc fins ara ha estat perquè m'ho he pres molt seriosament. Per això l'engego ara que m'he fet el propòsit de mantenir-lo viu (tant com m'ho permetin les escasses 24 hores que té el dia) i perquè m'ha costat temps entendre que val la pena vèncer el pudor i la vergonya d'haver de parlar d'un mateix perquè a canvi se n'obté un benefici molt valuós: poder expressar-se directament sense filtres ni altaveus mediatitzats, poder opinar dient "jo penso" i no pas "el meu partit pensa" i, el més important, poder-ne rebre les respostes, els comentaris, les crítiques. Cada vegada som més els que entenem que aquesta és la nova manera de fer política.

Agraeixo als companys de l'Anoiadiari.cat que, amb la seva sana insistència m'hagin empès a fer el salt i al mestratge del company Ernest Benach que sempre va un pas endavant. Espero estar a l'alçada!

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.