Dilluns, 27/6/2011
960 lectures

Deixa’m treballar!

Si avui arribes a ser el líder, el nou jefe, el nou alcalde, el nou president.......de qualsevol equip, feina, Ajuntament o entitat.....tothom et demana els resultats al moment. Curiosament aquells que més demanen i més exigeixen són aquells que quan han estat al capdavant no han fet res de tot allò que ara que no manen diuen que s’hauria de fer.

Tot just fa quinze dies mal comptats que es van constituir els nous ajuntaments i els més exigents ja demanen els primers moviments, les primeres mesures contra la crisi, l’atur i tot allò excessivament negatiu que afecta a la nostra ciutat i a la nostra comarca. I resulta curiós que alguns polítics que han fet un forat prou gran amb despeses molt innecessàries ara s’omplin la boca dient que no es poden fer retallades de serveis per no afectar el benestar dels ciutadans.

De quin benestar estem parlant? Si s’ha fet una mala gestió i el deute és molt gran està clar que una auditoria ho dirà. I les auditories no és una qüestió de desconfiança, sinó un clar exemple d’higiene democràtica si s’acaba explicant amb transparència quin és l’estat real de la situació. S’ha de saber si es pot fer algun tipus d’inversió o per contra si s’haurà de fer volar la imaginació per poder tirar endavant el projecte de ciutat.

A més sempre s’ha dit per cortesia, que quan algú és nou en el càrrec té els 100 dies de marge. Tot just han passat quinze dies i queda molt camí per fer. Deixe’m treballar i d’aquí quatre anys les igualadines i els igualadins ja decidirem si la feina feta és la correcta i la que s’esperava d’aquest nou projecte. Per una vegada, ara en aquesta situació global més que mai, deixe’m treballar i tots plegats donem l’empenta necessària perquè la màquina igualadina torni a funcionar a ple rendiment. Pugem al tren, al carro i ajudem a fer-ho possible i sense posar pals a les rodes.

Altres articles de Manel Burón

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.