L'OKStars va estar bé, però es pot millorar!!!

La gran festa de l'hoquei patins que dissabte vam viure al Palau Blau-grana va estar bé. Però hi ha molts aspectes a millorar.

Primer felicitar a l'equip benjamí de l'Igualada HC que va guanyar el torneig 3x3 de la seva categoria. Després felicitar als igualadins Edu Fernández, Ferran Formatjé, Jaume Llaverola i Joan Carles que també van participar en aquesta festa i van fer que el nostre estimat Igualada HC hi fos representat.

L'idea, per ser el primer cop, és bona, però millorable. Primer de tot el cap de setmana de l'OKStars no s'hauria de jugar cap competició oficial d'hoquei patins perquè tothom que hi vulgui assistir no tingui cap mena d'excusa. El partit de veterans per veure les velles glòries va estar molt encertat, tot i que va faltar una mica d'espectacle de cara a la graderia i no en forma de jugades sinó en forma de comèdia. Per això els americans són uns cracks.

En els diferents concursos d'habilitats es podia haver triat els millors de cada club en cada especialitat a més de millorar alguns aspectes. El concurs de velocitat que consistia en donar una volta patinant a la pista es va veure fluixet i insuls. El concurs de potència va demostrar que la màquina no anava del tot bé. No es criticar per criticar, són aspectes que s'haurien d'intentar millorar per fer que el públic assistent trempi, gaudeixi, s'aixequi de la cadira i vibri amb l'espectacle.

I per acabar el partit de les estrelles on es van veure divuit gols, però no hi va haver cap power-play ni tant sols provocat. Va ser un espectacle fred que no va transmetre i no va arribar a la graderia que poc a poc es va anar buidant perquè tampoc es van respectar els horaris. El partit del All-Stars havia de començar a les set de la tarda i ho va fer deu minuts abans de les vuit. Sort que no hi havia televisió en directe, perquè sinó una vegada més l'hoquei patins haguès quedat retratat.

La idea és molt bona i com diria Carmelo Paniagua (president de la Real Federació Espanyola de Patinatge) "nosotros hemos sido los primeros en hacerlo ya que otros que lo tenían que hacer no lo habían hecho hasta ahora". Està molt bé ser els primers, però també estem en el dret que hi ha moltes coses per fer-lo encara molt millor.

Ara a tornar a tocar de peus a terra i continuar patint amb el Proinosa Igualada HC.

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.