Dilluns, 25/11/2013
1259 lectures

Cel gris

La tramuntana m’ha ajagut les carxoferes acabades de plantar. El llevant ens ha portat molta aigua. Ara fa fred, neva a muntanya. Les gallines s’han despost.

El PP fa molts anys que remena diner negre i és corrupte. Ara redacta lleis que ni en Franco hauria gosat dictar. La pianista anirà a la presó per fer soroll i en Millet no sap tocar el piano.

Quan veig com s’estan quedant les pensions i que sóc l’únic que pago tot l’IRPF i l’IVA, poso la tele i miro com els filipins deambulen amunt i avall sense trobar un raig d’aigua fresca i neta.

Els gossos es mengen tots els caquis que cauen dels arbres i la merda sembla una flor rosa sobre el camp verd. La fullaraca és per tot arreu, els arbres estan desfullats i sembla que caminis per una catifa.

El món sembla idiota. Faig sudokus i mots encreuats mentre els negres es pengen dels pins mes alts per collir pinyes, sense cordes ni cap mena d’assegurança. Tenen les mans gelades.

Ja encenem la llar de foc. La gossa Xica es posa a primera fila. És una mal criada. Li he d’ensenyar que deixi escalfar als altres i a tancar la porta.

De fet de negres en són els gossos de casa, els negres són marró fosc i els blancs som rosats. Collons, i quin color és el del “gos com fuig”, el color “catxumbo”, el color “no t’hi fixis”, el color “merda d’oca”...

No hi entenc de colors, sempre he dit que és cosa de dones. Però em diuen masclista, apa. Al cap i a la fi els homes hauríem de ser masclistes, les dones feministes, els gossos “gossistes”, els catòlics papistes i els monjos de Montserrat “morenetes”, que no pas negres ni gais. Aquests son els meus gossos. Negres, però no gais.

Si jo hagués estat en Pompeu Fabra, hauria fet d’enginyer en lloc de “diccionarista”. Ara, ja que es va fotre on no tocava, podia haver suprimit tots els “istes i ismes” de la llengua i de ben segur que ens hauríem estalviat moltes “hòsties”.

Perquè les coses són com són, i si els hi anem canviant el nom a la fi no sabem qui són els nacionalistes, si nosaltres o ells. I els feixistes? Ara resulta que ho som tots. Això si, ningú paga l’IVA tret de la meva pobra persona i perquè no me’n puc escapar. Però el PP no el paga, ni el Fabra, ni el Camps, ni els de la UGT andalusos... com que tots els inspectors d’Hisenda són a Catalunya!

La Montserrat m’ha dit: “Oscar fes l’article que el publicarem dilluns”. I jo, va i el faig.

Però estic cremat ho heu notat oi? Quan em poso al camp quedo enfangat. La política és imprescindible pel bon funcionament dels pobles i els polítics són imprescindibles pel seu mal funcionament. Barruts!

I l’Obiols perquè no es jubila? Tants joves sense feina i aquest noi amb mes de 75 anys fent panxing amb un bon souàs a Brussel·les. Fot, si això és socialisme, jo que em pensava que els avis havíem d'assessorar sense cobrar i deixar pas a la joventut.

Sobren 100 diputats al Parlament català, 4 diputacions senceres, el 50% dels regidors municipals, tot el Senat espanyol, 300 diputats a Madrid... sobretot els catalans que no se que hi van a fer... Uf que en som de rics. Mira si en som de rics que a Europa amb un sol exèrcit faríem la mateixa guerra i unint les ambaixades que tenim per tot el món en una d’europea a cada capital.... faríem la mateixa pena.

Que es Europa? El negoci de la Senyora i la seva Banca? Quan siguem independents els voldrem? Jo penso que si no fem l’Europa dels pobles, a l’Europa dels estats i la banca no hi fem res.

Ara que hem buidat les presons amb això del “Parot” hi podríem encabir uns quants polítics, jutges, estafadors, banquers que juntament amb la pianista de Girona i el Millet podrien fer una bona coral penitenciària.

Ja torna a estar el cel ennuvolat. Els ocells es mengen tota la fruita que queda als arbres. Hauré d’anar a tallar llenya menuda per encendre i endreçar els olis de les màquines. Quina feinada, si al menys tingués un souàs com el Raimon Obiols!

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.