TORNAR

L'Ajuntament d'Igualada agraeix la tasca als regidors que no segueixen en un emotiu acte de condecoració

De l’anterior mandat, no continuen 13 dels 21 representants

politica
Divendres, 28 juny 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Trajectòries llargues o més curtes, però intenses, entre els 21 seients del Saló de Sessions van ser reconegudes aquest dimecres a la tarda. El batlle Marc Castells va lliurar la medalla corporativa als regidors que no seguiran aquest mandat.

El Saló de Sessions de l'Ajuntament d'Igualada va acollir l'acte institucional de comiat dels exregidors del govern municipal. En total són 13 els regidors que no continuaran. Es tracta de Joan Agramunt, Ruben Dario Castañé, Maribel Cuadras, Xavier Figueras, Albert Mateu, Jordi Riba, Josep M. Palau, Jordi Pont, Rosa M. Plassa i Carolina Telechea. Tampoc seguiran Montserrat Duch, Mireia Duran i Jordi Batalla, que per motius personals i laborals no van poder assistir a l'acte.

El batlle i els ex regidors, amb la condecoracióEl batlle va tenir unes paraules d'agraïment per cada un d'ells per les seves trajectòries, la feina feta i en general a "la dedicació al servei públic de la ciutat". També van ser al Saló de Sessions altres regidors de la corporació, exregidors, familiars i amics. Les trajectòries d'Agramunt, Riba i Figueres eren les més dilatades -20 anys cada un-, seguits de Jordi Pont, amb 16 anys, i els 12 de Rosa Plassa i Jordi Batalla. Aquestes tres persones van acompanyar al batlle ja des de la seva primera participació com a candidat, el 2007. 

Dels darrers quatre anys, s'acomiaden Josep Maria Palau, portaveu del grup d'ERC -que havia estat també 12 anys a Jorba com a batlle-, Carolina Telechea que ara és congressista, i els portaveus de CUP i Decidim, Albert Mateu i Darío Castañé, que han estat molt actius. Maribel Cuadras, Montserrat Duch i Mireia Duran també han estat aquest darrer mandat com a regidores del govern. 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.