TORNAR

Albert Duran repeteix com a cap de llista d'Esquerra a la Pobla de Claramunt

Duran ja va encapçalar la candidatura republicana fa quatre anys

politica
Dilluns, 1 abril 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Albert Duran, que va liderar la candidatura d'Esquerra a les passades eleccions municipals del 2015, repeteix com a candidat als comicis electorals del pròxim 26 de maig. 

Després de quatre anys a l'oposició a l'ajuntament poblatà, el grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya a La Pobla de Claramunt ha tornat a confiar en Duran per liderar el seu projecte.

Des del grup d'esquerra a La pobla de Claramun assenyalen que "s’està treballant per configurar un projecte municipal en què la renovació, el treball colze a colze amb els veïns i la participació ciutadana sigui clau per al poble", afegint que "es vol donar un nou aire al municipi, amb un govern nou, que aporti idees per a transformar el poble, i tot fent-ho escoltant els veïns i donant suport a les entitats municipals que donen vida a les activitats socials i culturals de la Pobla".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.