TORNAR

L'alcalde Castells i membres del govern igualadí, en contra de les eleccions

El batlle és membre de l’executiva del PDeCAT

politica
Dijous, 26 octubre 2017. 14:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'anunci d'eleccions per Carles Puigdemont ha aixecat una onada de reaccions del món independentista, que reclama que es mantingui el mandat de l'1 d'octubre per la independència. El batlle d'Igualada ha mostrat la seva contrarietat amb la convocatòria d'eleccions.

Els comicis que hauria anunciat Carles Puigdemont han rebut ja abans de la seva compareixença una forta contestació des de les files independentistes i també des del propi PDeCAT. Les reaccions no s'han fet esperar i una d'elles és la de l'alcalde d'Igualada, Marc Castells. Castells és membre de l'executiva del partit i manifestava a les xarxes que "El deure dels dirigents és saber escoltar quina és la voluntat de la gent. La ciutadania es va manifestar molt clarament. No vull eleccions!".

Les declaracions de Marc Castells han estat reblades per altres persones de l'entorn del PDeCAT, com la regidora de Joventut a Igualada, Patrícia Illa, que ha exigit que "no hi hagin eleccions després de tot el que hem passat". Molt més contundents han estat a les xarxes altres regidors de l'Ajuntament d'Igualada. Enric Conill parla de "traïció" i Albert Mateu, de la CUP, li ha recordat que altres figures del partit han estripat el carnet.


1 Comentaris

T

TuIGDtaire

Igualada

27 d'octubre 2017.09:30h

Respondre

En canvi, qui sembla que ho va veure a venir va ser el menys independentista, el Dario Castañé, que va demanar ’calma i serenor’ quan el Castells tuitava tot sobtat:... Llegir més https://twitter.com/im_dario/status/923520526278152193

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.