TORNAR
PUBLICITAT

Els alcaldes d'Igualada i Òdena demanen paciència

Competència per l’aeroport corporatiu

politica
Dimarts, 16 desembre 2008. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Després que anoiadioari·cat treiés a la llum pública la intenció del Bages de presentar una candidatura per optar a l'aeroport corporatiu, la societat anoienca reacciona. Els seus representants polítics són els primers a manifestar la seva opinió. L'alcalde odenenc, Francisco Guisado, que s'esperava una proposta des del Bages, aposta ara per la pedagogia. L'alcalde igualadí, Jordi Aymamí, encara escèptic a què Manresa presenti candidatura, creu que la feina gran ja està feta i que s'ha d'esperar el concurs.

L'alcalde Jordi Aymamí

L'alcalde Francisco Guiasado

"No ha estat una sorpresa - reconeix Francisco Guisado- però això no vol dir que ens quedem de braços plegats, hem de fer pedagogia, que tothom conegui el valor afegit que representarà". Per l'alcalde d'Òdena, cal que la societat sàpiga què representaria una remodelació de l'aeròdrom (com es preveu al pla director) "serà un valor afegit, i el corporatiu, un valor afegit del mateix valor afegit".

Guisado recomana anar ara més a poc a poc, deixa de banda els macroesdeveniments i que parlin els tècnics "els polítics ens hem de quedar a un costat, ara que parlin els tècnics, però sense posar en perill el projecte, cal certa discreció per la competitivitat".

Que la unitat ja s'ha transmès, que aquesta feina ja està feta és opinió compartida per tots dos alcaldes. Jordi Aymamí, que a diferència de Guisado ha manifestat la seva sorpresa (i també el poc convenciment) que el Bages tingui la intenció de presentar una candidatura, ha assenyalat que cal esperar el concurs però sense deixar de treballar. "A l'espera que es confirmi que hi ha una candidatura del Bages, des de l'Anoia ja hem escenificat el consens" amb cert escepticisme l'alcalde considera que el projecte no ha de ser transparent, "ja vam explicar els detalls que es podien explicar, ara quan menys pistes donem millor".

Aymamí ha insistit en què al consens ja s'hi ha arribat i s'ha demostrat suficientment, i que cal esperar el concurs i competir. Guisado, que és també partidari de conservar amagats els detalls més concrets, considera que una part s'ha d'acabar de donar a conèixer, "però de manera pedagògica, que la gent disposi d'informació tècnica perquè pugui treure'n la seva pròpia opinió".


2 Comentaris

J

Jordi

Igd

16 de desembre 2008.14:35h

Respondre

Amb aquests perfils no anirem enlloc. Paciencia i que s’adormi el poble.
I després alguna curtineta de fum.

r

ricard

odena

16 de desembre 2008.08:05h

Respondre

ara utilitzarem la paraula pedagogia perque els ciutadans-nens comprenguin entenguin que som esser superiors que vetllem pel seu bé.
ohh...gràcies senyors políticis que pensen per mí.
molt be per... Llegir més l’anoiadiari per fer sortir a la llum el problema.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.