TORNAR

Asfaltat de la plaça de la Font de Jorba

Últimes actuacions dels arranjaments urbans

politica
Dilluns, 15 desembre 2008. 11:39. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L’ajuntament de Jorba ha realitzat un reasfaltat dels vials al voltant de la plaça de la Font de Jorba, que ha significat una inversió al voltant dels 17.000 euros. És tracta d’una de les places més concorregudes de Jorba a causa la seva centralitat i de la ubicació del centre social Unió Joventut Jorbenca, i que tenia el ferm força deteriorat.

Amb el mateix projecte també s’ha començat a construir un nou pas de vianants en l’encreuament entre el carrer del Roser i l’Avinguda de Canaletes, ja que aquest és un lloc de pas habitual dels veïns del nucli històric cap al local utilitzat per l’Associació de Gent Gran de Jorba. Aquestes actuacions són les últimes que quedaven pendents del projecte d’Arranjament d’espais urbans diversos del poble de Jorba, que està finançat amb una subvenció del 90% del cost per part del PUOSC del 2008 aprovat pel Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.