TORNAR

ICV Montbui proposa crear una comissió per decidir on van les inversions

Fons Estatal d'Inversió Local

politica
Dijous, 11 desembre 2008. 10:05. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El grup municipal d'Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa – Entesa pel Progrés Municipal a l'Ajuntament de Santa Margarida de Montbui proposa la creació urgent d'una comissió específica formada per tècnics municipals i representants de tots els grups municipals per tal de definir quins projectes es presenten des de l'Ajuntament per optar al Fons Estatal d'Inversió Local

Les sol·licituds es poden presentar només fins al 24 de gener i han de ser prèviament aprovades al ple municipal. En el cas de Santa Margarida de Montbui es podrien rebre fins a 1.738.910 euros, és per això que ICV considera que l'Ajuntament ha de treballar urgentment aquesta qüestió que pot aportar beneficis considerables al municipi.

El grup municipal d'ICV-EUiA-EPM creu que més enllà de ser una via per captar noves inversions, la importància del fons està en el fet que pot actuar com a element dinamitzador de l'economia del municipi i contribuir a frenar l'augment de l'atur que al mes de novembre ja frega els mil aturats.

Pel que fa als projectes que es podrien presentar, Iniciativa creu que la lluita contra l'atur ha de ser la major prioritat a l'hora de definir els projectes, malgrat que això impliqui una major complexitat de gestió. A més, els ecosocialistes consideren que, per les característiques del fons, s'hauria de treballar amb la idea de fer un gran ventall de petites actuacions que puguin arribar a diversos punts del municipi. En aquest sentit, algunes de les actuacions que es podrien dur a terme són millores de voreres, arranjament de places ja existents i creació i urbanització de nous espais d'ús públic, actuacions específiques a la Tossa, en fonts i camins rurals per potenciar el turisme i el gaudi de la natura.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.