TORNAR

L'Ajuntament d'Igualada invertirà el fons estatal d'inversió local a la via pública i a construir equipaments

6'5 milions d'euros a Igualada

politica
Dijous, 11 desembre 2008. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Els més de 6,5 milions d'euros que Igualada rebrà del fons estatal d'inversió local l'ajuntament els preveu invertir en la millora i transformació dels espais públics i en completar i construir nous equipaments que no han estat aprovats en el pressupost per al 2009. En conjunt, l'equip de govern municipal té projectes per valor de 20 milions d'euros, malgrat que només una part podran beneficiar-se del fons estatal.

Jordi Aymamí i Jordi Riba

A aquesta partida de l'Estat s'hi sumen els 25 milions d'euros que el consistori va aprovar invertir en la ciutat en vistes a l'any que ve. En el ple del 16 de desembre i en un segon d'extraordinari el 23 de desembre l'ajuntament preveu decidir els projectes que formaran part del fons.

Malgrat aquestes dades, l'Ajuntament d'Igualada encara no ha fet públics cap d'aquests projectes perquè encara no ha prioritzat entre les diverses opcions per assolir una decisió definitiva, que espera tenir-la les properes setmanes.

L'Ajuntament d'Igualada, però, ja ha avançat que incorporarà projectes per un valor superior als 6,5 milions d'euros que els ha atorgat el fons estatal d'inversió local perquè, segons l'alcalde d'Igualada, Jordi Aymamí, tot sembla indicar que algun ajuntament podrà rebre una quantia superior 'per un possible reajustament de les partides'.

Violeta gumà - ACN


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.