TORNAR

CDC a l’Anoia fa la segona reunió del Consell d’Agrupació

Col·loqui amb l’alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder

politica
Dimarts, 9 desembre 2008. 15:01. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La setmana passada, Lluís Recoder, Alcalde de Sant Cugat i President Comissió Nacional de Política Municipal de Convergència va presidir a Igualada la segona reunió del Consell d’Agrupació, acompanyat per el President Comarcal de CDC, Jaume Guixà, el President Local, Marc Castells i el Vicepresident de la Federació de les Comarques Centrals, Jordi Torra. L’ordre del dia consistia informar de l’evolució de la Casa Gran del Catalanisme, explicar les activitats de la Federació de les Comarques Centrals, del Consell Nacional, i del Consell Comarcal.

Lluís Recoder, al centre

Durant la xerrada col•loqui amb l’alcalde de Sant Cugat, va explicar les seves experiències i idees amb respecte que es troba a faltar, remarcant que cal donar un referent fort de CDC i CIU, aprofitant aquesta crisis, que al seu entendre pot ser una oportunitat, per tothom, per posar ordre dins a “casa” de tots. Una de les coses que va senyalar és que CIU sempre ha procurat la cohesió social, i que ara això no hi és. 'Cal imposar-se l’obligació de la promoció econòmica, cal ajudar a qui té idees, també cal reforçar el món local, ara s’ha de fer i cal fer-ho, com també fer oposició, fer servir els argumentaris que ja dona el partit, tots els nostres governs locals i des de l’oposició fer pressió en les coses que estem en desacord' va declarar.

Remarcava també que la crisi a l’any 2009 encara serà més forta, 'per això veurem a la gent irritada, amb més tensió, és el moment de donar la cara'.

També va explicar la situació i actuació de la Diputació de Barcelona, així que com veu els possibles pactes nacionals en aquests moments, esperant que tot es recondueixi positivament.

Convocatòria d'Assemblea ordinària

El President Local d’Igualada, Marc Castells, convoca la tradicional Assemblea Ordinària Local de Nadal, pel dia 17 de desembre a les 20 hores al Carrer Capellades, 15 -17 d’Igualada.

L’ordre del dia contempla informacions, valoració política i previsions d’accions pel 2009.

En acabar celebraran, com ja es tradicional, les festes nadalenques amb coca, cava i torrons.

El President aprofita, per demanar la col·laboració dels militants/tes, en la campanya de recollida de joguines de la Creu Roja, portant aquest mateix dia de l’assemblea, una joguina al Local, per tal de recaptar el màxim de joguines per que la Nit de Reis, cap dels infants d’Igualada es quedi sense joguines.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.