TORNAR

Educació tindrà la delegació territorial a Manresa amb oficines a Igualada i Vic

Descentralització positiva

politica
Dijous, 11 desembre 2008. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El delegat del govern a la Catalunya Central Jordi Fàbrega ha confirmat aquest dijous a Vic que el Departament d'Educació instal·larà el seus serveis territorials en aquestes comarques a Manresa. A més de la delegació territorial el departament també tindrà oficines descentralitzades a poblacions com Vic o Igualada.

Jordi Fàbrega

Fàbrega ha valorat com a positiu l'any de descentralització de l'administració de la Generalitat a la Catalunya Central. Entre d'altres accions de la tasca duta a terme per la delegació, Fàbrega ha destacat l'obertura de les dues oficines de Vic i Manresa que treballen 'en xarxa' sense la necessitat d'haver de 'duplicar' recursos materials i humans.

Respecte a les actuacions fetes pel govern d'entesa durant els dos primers anys de mandat, Fàbrega ha destacat actuacions com el desdoblament de la carretera C-16 entre Puig-reig (Berguedà) i Berga , la variant de les Masies de Voltregà (Osona) de l'Eix Vic -Ripoll, el nou Hospital d'Igualada, la creació dels Espais de Benvinguda Educativa de Vic (Osona) o el pla de Dinamització comarcal de l'Anoia.

Marc Riera - ACN (Vic)


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.