TORNAR
PUBLICITAT

L'alcaldessa de Vallbona rep la reprovació de la majoria del ple

La moció aprovada exigeix la dimissió de Maribel Ferrer en 15 dies

politica
Divendres, 7 desembre 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'enrenou polític a Vallbona d'Anoia no té aturador. En el darrer ple els republicans van impulsar un vot per reprovar  Maribel Ferrer, l'alcaldessa socialista. 

En el darrer ple de Vallbona, el grup municipal de Junts Fem Vallbona ERC, va presentar com a punt d'urgència, la reprovació de l'alcaldessa. Consideren que "la seva mala gestió, l'actitud impròpia, èticament reprovable, mentint i enganyant en reiterades ocasions (sic), i la falta de diàleg", van ser alguns dels arguments dels republicans, que van presentar la moció per exigir a l'alcaldessa la seva dimissió en un termini màxim de 15 dies.

Ferrer, durant la moció que la va fer alcaldessa el 2016Segons ERC, a més, "admeten (el govern) que un advocat va treballar pel govern sense tenir contracte en vigor". En els vots, Ferrer es va quedar sola i "fins i tot el regidor de CiU i membre de l'equip de govern, no li va donar suport i va decidir que en aquest punt, no votaria". En els vots, l'alcaldessa només va comptar amb la seva companya de partit (PSC), Maria Dolores Campos. Tant el seu company de partit, Kike Rentero (que fa poc va abandonar l'equip de govern, però continua sent membre del PSC), com el regidor de Veïns amb Veu, com els 4 regidors de Junts Fem Vallbona ERC van votar la reprovació de la gestió de l'alcaldessa al capdavant de l'Ajuntament.

L'oposició pregunta "si Maribel Ferrer acabarà fent cas de la majoria del ple del consistori, presentant la seva dimissió, o si farà cas omís". Els republicans es pregunten "si s'enceta una nova crisi en el govern vallbonenc" i asseguren que "queda clara la feblesa de la posició de Ferrer".

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.