TORNAR

L'analista de dades Joe Brew visita Tous convidat per ERC

Aquests dies, les llars del municipi reben la revista de l’agrupació local republicana

politica
Dimecres, 22 gener 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

A Tous, municipi governat per Esquerra des de 2007, l'afiliació al partit republicà ha crescut els darrers mesos i ja arriba vora els 40 militants. Aquest dissabte, la secció local organitza una xerrada amb l'analista de dades Joe Brew.

La secció local d'ERC de Tous ha fet arribar un nou número de la seva revista a totes les llars del poble. A la revista, de periodicitat semestral, s'hi destaca un article d'opinió de l'Antoni Dalmau i Ribalta i una entrevista a la regidora d'urbanisme de l'Ajuntament de Tous, la Irene Santos. Als darrers mesos, la secció local d'esquerra ha crescut en nombre d'integrants fins arribar a gairebé la quarantena, consolidant les seves bases i objectius de treball. La secció local treballa de forma voluntària, vehiculant les necessitats del veïnat de Tous i enllaçant-les amb l'equip de govern perquè hi doni resposta i faci les actuacions pertinents. Un altre dels objectius de la secció local és l'organització d'activitats, xerrades, debats, obertes a tothom al voltant de temes d'interès general. En aquest sentit, el dia 25 de gener a les 7 de la tarda,s'ha programat la xerrada "Catalunya, independentisme i dades" amb en Joe Brew, analista de dades, economista, nascut a Florida i resident a la Conca de Barberà.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.