TORNAR

L'Ateneu proposa un DdD específic i El Debat de Candidats de cara a les eleccions municipals

El DdD es farà el dimecres 13 amb el títol “Què esperes del proper alcalde d’Igualada?” i servirà perquè la ciutadania pugui preparar el debat del dilluns 18

politica
Divendres, 8 maig 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Les eleccions municipals es viuran amb força des de l’Ateneu Igualadí, ja que l’entitat organitza dues activitats que serviran per oferir debat durant la campanya electoral. D’una banda, es farà una sessió de DdD (Dimarts de Diàlegs) amb el títol "Què esperes del proper alcalde d’Igualada?"  dimecres 13 de maig, a la Sala de Socis, a les 8 del vespre. I d’altra banda, s’organitzarà El Debat de Candidats per al dilluns 18 de maig, al Teatre Municipal l’Ateneu, també a les 8 del vespre.

El DdD, que aquesta vegada es farà en dimecres per no coincidir amb el partit de Champions Bayern-Barça, donarà la veu a la ciutadania per saber què voldrien preguntar als candidats i preparar, entre tots i de manera oberta, El Debat de Candidats. A partir d'una anàlisi del moment que viu Igualada i dels seus reptes de futur, es volen recollir les preguntes que serviran per confeccionar-lo. També es vol conèixer de què serveixen les campanyes i debats, amb quins criteris es fan els eslògans i cartells electorals i s’analitzaran aquells que utilitzen els partits de la ciutat.

La introducció de l’acte anirà a càrrec de l’assessor de comunicació i consultor polític Antoni Gutiérrez-Rubí, que és un dels experts més reconeguts del país en matèria de campanyes electorals. A través d’un diàleg-entrevista amb el coordinador de DdD, Jordi Cuadras, Gutiérrez-Rubí explicarà els secrets de les campanyes i dels debats. Tot seguit es passarà a cuinar El Debat de Candidats amb l’anàlisi que els periodistes dels mitjans de comunicació locals faran de la situació i reptes de futur de la ciutat en diversos àmbits. El públic podrà dir què espera del proper alcalde d’Igualada i proposar preguntes o temes que serviran per elaborar els continguts del debat. El DdD serà  dimecres 13 de maig, a les 8 del vespre, a la Sala de Socis, i és la primera vegada que el Debat de Candidats es prepara d’aquesta manera.

La segona cita a l’Ateneu Igualadí durant aquesta campanya electoral serà El Debat de Candidats que es farà  dilluns 18 de maig, a les 8 del vespre, al Teatre Municipal. Amb tot el que hagi donat de sí el DdD de dimecres 13, els candidats hauran d’explicar les respostes que hi donen per desgranar els seus projectes per a la ciutat.

Les dues activitats, organitzades per l’Ateneu Igualadí i DdD (Dimarts de Diàlegs), compten amb el suport i col·laboració dels mitjans de comunicació d’Igualada: Ràdio Igualada, La Veu de l’Anoia, L’Enllaç dels Anoiencs, AnoiaDiari, Infoanoia.cat, Canal Taronja Anoia i la corresponsalia de l’Agència Catalana de Notícies.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.