TORNAR

Carles Casanova renuncia a l’alcaldia d'Òdena

Deixa pas així al seu soci de govern, Pep Solé

politica
Dijous, 6 juny 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L’alcalde d’Òdena des del juny del 2011, Carles Casanova (ERC-Òdena2011) ha renunciat al seu càrrec aquest dimecres al migdia en un ple extraordinari. El batlle odenenc abandona l’alcaldia per deixar pas al seu soci de govern, Pep Solé Vilanova (CiU) qui, mentre no es celebri l’acte d’elecció ostentarà la representació de la institució.

Carles Casanova i Pep Solé

Casanova mantindrà la seva posició com a regidor en la coalició que governa el municipi la resta del mandat, fins el 2015. Amb la renúncia del fins ara alcalde, se celebrarà un ple el proper dissabte a les 12 del migdia per proclamar al nou president de la Corporació.

Amb la renúncia de Carles Casanova a l’alcaldia i el relleu a favor de Pep Solé Vilanova es compleix un dels acords del pacte de govern que van signar els grups de CiU i ERC el 2011.

Casanova ha volgut aprofitar l’ocasió per “agrair als ciutadans, als companys de consistori, i als treballadors municipals la seva inestimable col·laboració durant aquests quasi dos intensos anys de treball per la nostra vila”.


1 Comentaris

T

Toni

Igualada

6 de juny 2013.17:20h

Respondre

Carles un bon alcalde, per al poble i no per als seus interesos.
No el conec personalment però si el seu treball, sense anim de figurar només de treballar, tot al contrari del que ens espera ( us... Llegir més espera doncs jo visc a igualada ) ara, em sembla que l’alcalde que ve te la politica de ELL, ELL i ELL ( m’ho han dit bones veus ). Sort Odenencs !!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.