TORNAR

Carolina Telechea es compromet a "lluitar per recuperar l'orgull, la dignitat i el futur que Montbui es mereix"

Acompanyada de Gabriel Rufián i Joan Tardà, la candidata a l’alcaldia de Santa Margarida de Montbui per ERC va anunciar alguns punts del seu programa electoral

politica
Dimarts, 4 abril 2023. 16:29. Redacció AnoiaDiari.

El passat dissabte 1 d'abril, més d'un centenar de persones van omplir la sala de la Vinícola de Santa Margarida de Montbui per escoltar les propostes de la candidata Carolina Telechea Lozano a l'alcaldia del municipi.

En aquest acte Telechea va estar acompanyada per Gabriel Rufián i Joan Tardà, que van elogiar la tasca de Telechea al grup parlamentari al Congreso i van destacar la importància que Esquerra Republicana governi tots els municipis, especialment a Montbui.

Tardà va mostrar el seu suport i va assegurar que Telechea és una "bona persona a qui cal fer-li confiança", mentre que Rufián va valorar la seva capacitat per "gestionar un equip de persones profundament diferent entre elles". Així mateix, van destacar que és important que Montbui tingui una representació de govern progressista que posi els interessos del poble al davant de tot.

Telechea va fer un repàs de l'origen del poble, destacant la seva identitat pròpia i la necessitat de recuperar l'orgull i la dignitat que Montbui es mereix. Va comparar els propers comicis amb la victòria dels mauristes a casa contra l'Igualada FC, animant a la gent a mobilitzar-se per aconseguir un canvi real.

Així mateix, Telechea va presentar un seguit de mesures socials que durà a terme si és escollida alcaldessa. Entre aquestes, va destacar la compensació de la pujada dels preus dels menjadors escolars, la construcció d'una residència per a gent gran, la millora dels serveis sanitaris del CAP i la prioritat en la contractació de treballadors locals per part de les empreses que s'instal·lin al municipi.

També va destacar la importància de millorar la connexió del transport públic amb la Conca d'Òdena, la implantació del sistema de recollida d'escombraries porta a porta, la millora de la seguretat del poble amb l'enllumenat públic i la instal·lació de càmeres de vigilància, així com la creació d'un centre comercial per dinamitzar l'economia local.

Telechea va concloure el seu discurs amb un missatge clar: lluitarà per recuperar l'orgull, la dignitat i el futur que Montbui es mereix.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.