TORNAR

Carolina Telechea ja és diputada i estarà a la comissió de Justícia

La seva continuïtat com a regidora a Igualada es decidirà els propers mesos

politica
Dimarts, 12 juny 2018. 18:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Des d'aquest dimarts al matí, la igualadina Carolina Telechea és diputada a Madrid. La republicana duia a terme els diferents tràmits amb la lletrada del Congrés a Madrid i ja entra en la dinàmica de la cambra baixa estatal.

Dia històric per la comarca de l'Anoia que té per primer cop una diputada al Congrés. És Carolina Telechea, d'ERC, que feia els tràmits oficials a Madrid aquest dimarts. La previsió és "participar en la reunió del grup parlamentari" el dimecres. Ja té definides les seves funcions, ja que serà la portaveu de Justícia d'Esquera, el seu àmbit habitual, ja que és advocada, i també treballarà en la comissió de discapacitat. L'anoienca manifestava a Anoiadiari la seva satisfacció aquesta tarda de dimarts: "ara ens queda distribuir altres tasques en la trobada de dimecres". La dinàmica que tindrà serà estades a Madrid de dimarts a dijous per a les sessions parlamentàries "i en algunes ocasions participar en comissions altres dies".

Telechea, quarta a la dreta, amb els altres diputatsTelechea compartirà els dies que estigui a Madrid allotjament en una pensió on hi fa estada des de fa anys l'equip d'Esquerra. Les sessions parlamentàries faran un parèntesi un cop acabi aquest mes i no es reprendran fins el setembre. "Ara ens hem de situar, és aviat per dir si seguiré com a regidora" explica "tot i que reglamentàriament és compatible en la meva situació actual". La decisió es prendrà a la tardor. En el cas  que no continués com a regidora, l'acta seria per Iolanda Gandia.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.