TORNAR

CiU Igualada acusa Montserrat Mateu (ICV) de "demagoga" i "mala gestora"

"La mala gestió de la regidora Mateu la passada legislatura ha costat molts diners als ciutadans", afirma la coalició

politica
Dimecres, 27 agost 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Convergència i Unió a Igualada lamenta "l’actitud de la regidora d’ICV-EUiA, Montserrat Mateu respecte les escoles bressol de la ciutat" i critica la seva gestió durant la passada legislatura.

En resposta a les declaracions recents de Montserrat Mateu sobre la gestió de les escoles bressol del govern d'Igualada, CiU respon que "amb una natalitat que tal com deien els estudis i les projeccions anava minvant any rere any, la regidora d’Ensenyament en el govern de l’Entesa per Igualada, va fer construir L’Espígol, una escola bressol que va costar més de 700.000 euros als ciutadans". CiU creu que "aquells diners es podien haver invertit en millorar les instal·lacions existents de La Ginesta, per exemple, enlloc de fer un nou centre escolar quan el nombre d’alumnes no el feia necessari".

CiU considera que "la millor manera de vetllar per l’estat del benestar a la ciutat és no estirar més el braç que la màniga i actuar amb sentit comú per garantir-ne la sostenibilitat". El partit defensa que, des del govern de la ciutat, en la present legislatura el que s'ha fet és "racionalitzar l’oferta, ajustant les places disponibles a la demanda d’alumnes, amb un estalvi molt considerable de costos per als ciutadans".

CiU, finalment, emplaça la regidora d’ICV a "fer propostes en positiu i a prendre consciència de la precària situació econòmica en què va deixar l’ajuntament el govern del qual ella formava part".


30 Comentaris

j

josep m. torras payerol

Igualada

31 d'agost 2014.09:30h

Respondre

Filemona,
Tens alguna aportació sobre el tema? El que dius és camejar en una dissertació, sense cap contingut temàtic.
D’idiomes en parlo 5 i en xampurrejo paraules de dos més, el llati, el... Llegir més vaig estudiar a l’escola i no hi va inclòs, però no els tinc per fer paó reial, sinó per comunicar-me, però això tampoc ve al cas.
No m’interessa cap lloc polític, ja he treballat en informàtica, pel meu ex partit, durant 20 anys (en època d’eleccions) sense cobrar mai.
No et confonguis amb mi, no sóc el tema i el de les ITVS tampoc i si molt t’interessa, ho hauries de preguntar a la Caixa, en té el 66% de les de Catalunya.

Maribel,
Suposo que no arribes a copsar i repeteixo de nou, que jo no sóc el tema i que la meva vida la visc jo com vull.
Quan necessiti els consells teus t’ho faré avinent.
Constatacions.
1.- Dir que no han guanyat el concurs, és simplement una rebequeria infantil. Qui sinó gestionarà la llar?
2.- El sou que indiquen a l’oferta de treball, no és un sou de merda. I si quelcom ho desconeixes, no facis futurisme, ni ho saps, ni tens dret a dir-ho i endemés ofens a les persones que optin a aquest treball.
3.- La teva opinió de si pixo o no fora de test, és extemporània
4.- Intentar desacreditar-me, perquè sóc jubilat és de mal gust i et retrata perfectament.
5.- Si no t’agrada el que dic ho tens molt fàcil. No em llegeixis.
6.- Intentar ofendre’m és de mala educació i poc intel·ligent.
7.- Si quelcom t’irrita doncs tu mateixa, però no m’ho facis pagar a mi.

p

pep

igualada

31 d'agost 2014.00:04h

Respondre

Gracies a l’aportacio d’informacio TC n?25.
no calen mes comentaris es molt i molt fort...jo ja m’he fet la meva propia explicacio del cas.
SI i visca al ”sentit comu” pero no s’ha de... Llegir més oblidar mai que sou persones que treballeu per persones.
no es de rebut possar ”tot” l’equip de govern al mateix sac i dir que ho facin malament pero en aquest cas concret xapo bravo coberts de gloria (per no dir de merda)
Es un cas molt trist ..... lamentable
A10 a tots

M

Maribel

30 d'agost 2014.22:00h

Respondre

Josep M Torras, al meu entendre, pixes fora de test.

Aquesta empresa no ha guanyat el concurs i segona, aquesta empresa crearà merdijobs de moltes hores malpagades. Tu jubilat, oi?

Au va,... Llegir més planta arbres si no saps que fer que ja em fa por de trobar-te fins i tot a la sopa.

F

Filemona

igda

30 d'agost 2014.18:45h

Respondre

Es nota, que aviat, toca eleccions municipals, mols ITVS, que fins i tot alguns sabent ”latin”, ja fa dies, que desplegant les seves plomes de ”pavos reales”, per veure si algun partit, es... Llegir més ficsa en ells.

j

josep m. torras payerol

Igualada

30 d'agost 2014.09:15h

Respondre

Anónim TC,

Gràcies per la teva aportació.

El fet és molt senzill, sense voler treure mèrits a ningú o ser partidari d’uns o dels altres, doncs no conec a cap d’ells sent això el què em... Llegir més permet ser bastant asèptic en el que dic.

Que una empresa que fa altres feines i que te experiència en un camp concret, és de caixó que si agafa una nova feina o guanya un concurs, ha de contractar més personal, evidentment fa una selecció per CV ( o sigui que agafarà les persones més adients per la feina. On és el problema?

El concurs no parla d’experiència de cadascun del personal. Però si una empresa està fent una selecció de personal, per cobrir les noves necessitats, se suposa que escolliran la gent amb el més bon CV i més experiència, per tant potser milloraran fins i tot la qualitat mitjana del seu personal.

De fet l’empresa que ja ho portava, no existeix i la nova representa que va haver de contractar personal, si ho va fer, ho va fer per CV o només per l’experiència? Els va contractar a tots els anteriors o només una part, va contractar personal nou, basant-se en l’experiència o no ho va fer? És una empresa feta a mida?

En tot si hi ha una clàusula del concurs que diu que l’experiència l’ha de tenir l’empresa, tot el que puguem dir en qüestionant l’experiència del personal és superflu i no ho compta pels mèrits del concurs. Per tant no cal voler fer entrar el clau per la cabota.

El meu Bye bye! Era per la gent que no aporta cap argument al tema i es dedica a divertir-se dient bajanades i molt precisament els que em confonen a mi amb el tema, si no em volen llegir que no ho facin, és la seva elecció, però voler-se fer el graciós amb mi, demostren el seu nivell i a més la seva capacitat per no aportar res. L’anonimat cobreix les seves mancances I el que diuen sobre el tema és irrellevant.

Algun pinxo de bar, que sempre diu les mateixes bajanades, hauria de tenir el que s’ha de tenir i presentar davant el jutja les seves acusacions si tenen fonament i si no no cal que demostri i mantingui la seva covardia amagant-se rere l’anonimat, per tirar la pedra i amagar la mà! Simplement es retrata!

Als de bona fe benvinguts amb els seus comentaris, els busca bulla, s’equivoquen de lloc i els demagogs també.

Que tingueu un bon dia.

T

TC

Igualada

30 d'agost 2014.00:27h

Respondre

Sento arribar tard a aquest debat però me’n he donat compte que l’empresa adjudicatària,Universal Adventures,va publicar el 13 de juliol una demanda de personal al SOC -incloent una directora-... Llegir més on es demanava experiència d’un o dos any.El contracte és d’onze mesos. goo.gl/IJYb5q . Per tant, no tenen cap mena de personal previst i l’estan buscant. D’acord, l’empresa te l’experiència requerida, però i el personal?

J

J.M.

08700

29 d'agost 2014.17:14h

Respondre

Pep:
No tinguis cap dubte, que no contestaran, aniran marejant la perdiu, pro aquest PREVARICADORS, ni mu!
A per cert, la Sra dels greuges, que li explicàs, ella, anar cobrant, i ”ni esta ni se le... Llegir més espera”
No sigues, que li traguessin el sou!

p

pep

igualada

29 d'agost 2014.11:58h

Respondre

Tot això és ”andarse por los cerros de Úbeda”
El tema és:
Hi ha o no “subterfugi legal” en el concurs i adjudicació de l’Espígol?
hi ha o no greuge?

M

Maria

Ig

29 d'agost 2014.00:58h

Respondre

Josep Mª, ”algú ho havia de dir”, em sembla perfecte. Segueix així. Falta gent valenta com tu que digui la veritat ”objectiva i real.

Srs. de la política d’esquerres (Mateu-Badia), sabeu... Llegir més que en el mon REAL, de l’ensenyament i la sanitat del nostra país, hi ha hagut i hi ha un descontrol econòmic bestial, tant en la utilització i control dels recursos, com en el seguiment i control dels treballadors?
Institucions manades per polítics, no per autèntics professionals, amb acords (partits de dretes i esquerres) de no intromissió (si jo no et trec els draps bruts, tu no mels treus a mi)

Retallades? I tant!!! eren necessàries d’entrada per evitar mes despesa descontrolada. A partir d’aqui, i amb el deute que hi ha, que deu ens agafi confessats.

a

alberto

cerca de ti

28 d'agost 2014.22:25h

Respondre

Gracias, Josep M, en este último comentario, has mejorado.
Si te esfuerzas un poco más, seguro que no seras tan pesat!!!!!

j

josep m. torras payerol

Igualada

28 d'agost 2014.20:13h

Respondre

ALBERTO
Me gusta como te esfuerzas por argumentar, sigue por ese camino, realmente prometes.
Amb les aportacions al tema d’alguns, realment no puc fer mes que acabar amb frases fetes: Com... Llegir més “That’s alk folks” o dels meus temps d’Escola Pia, “ite misa est” o en Castellà, “se acabó lo que se daba”.
En el mon de les frases fetes, el Sr. Google es el rei!
“Bye, bye”!!!

A

ALBERTO

barrio montserrat

28 d'agost 2014.13:00h

Respondre

Sr Jose M Torras Payerol.
LO BUENO SI ES BREVE, DOS VECES BUENO.

j

josep m. torras payerol

Igualada

28 d'agost 2014.11:25h

Respondre

Observador,
He rellegit i potser en l’argumentari m’he deixat quelcom al tinter. De totes totes no es pot projectar i construir una llar d’Infants, ni cap altre equipament sense fer un pla de... Llegir més negoci, és de suïcides o de polítics el fer quelcom sense tenir en compte les circumstancies.

No es pot fer una llar d’Infants nova pel simple fet que se li acudeix a la regidora de torn, sense tenir en compte circumstàncies demogràfiques, que fan que tingui sentit o no construir-la i en aquest cas la disminució de la demografia (fet real i comprovable), fa que construir-la només fos tenint en compte raons polítiques, no reals. El de les beques i tot això queda molt bé, però no reflecteix una realitat demogràfica, que no depèn de cap voluntat política. A menys que tots al mateix temps es posin a fer nens per justificar-ho.
I no t’haig d’explicar, que per aquesta regla de tres, per decisions polítiques sense pla de negoci, s’han gastat els diners molt necessaris en altres coses, aeroports sense avions, estacions de trens sense passatgers, en línies d’AVE ruïnoses, biblioteques sense lector i monuments a la vanitat o a l’estupidesa de certs polítics. Un exemple a Igualada és un pàrquing públic sense cotxes, amb un pla de negoci calculat sobre uns ingressos mensuals de € 24.000 i la realitat és de € 2.400, jutja tu mateix.
Per tant, argumentem sobre necessitats del món real, no sobre demagògia que ens costa tants diners a tots, perquè després no n’hi ha per les coses més elementals, sanitat, educació, etc.
S’han malbaratat recursos per l’ego o l’estupidesa d’alguns o més banalment pensant únicament en els vots, per perpetuar-se en la cadira.
Ara no donem la culpa a gent que vol optimitzar, estalviar i pagar el deute, que ells han creat.
Gastar-se € 700.000 més el manteniment d’una llar d’infants infrautilitzada i innecessària segons el cens i la demanda de places, en franca davallada és un malbaratament de recursos públics, par part de gent que està obligada a tenir-ho en compte. El descens de nounats a Igualada és un fet evident i comprovable.
Això no és demagògia, és la realitat.

Espero que amb aquesta aclaració trobis el meu argumentari més sólid.

Que tinguis un buen dia.

R

Roser

28 d'agost 2014.11:08h

Respondre

JMTP, no era un consell. Llegiu poc a poc, això sí que ho és.

p

pep

igualada

28 d'agost 2014.09:49h

Respondre

Disculpin per m’interessa més el tema qüestió

Hi ha o no “subterfugi legal” en el concurs i adjudicació de l’Espígol?

Que en diu el Síndic municipal de Greuges a Igualada? Es o no... Llegir més d’ofici actuar?

Una versió neutre, imparcial ...? potser la veritat per variar.... i prou de rotllos bla bla bla

j

josep m. torras payerol

Igualada

28 d'agost 2014.00:42h

Respondre

Calma,
Bonic pseudònim.
Gràcies pels consells, però els posts els fan altres que els hi agrada sortir al diari i jo em limito a argumentar, i fa ja temps que tinc l’edat per permetre’m ser... Llegir més políticament incorrecta.
No faig esforços per ser creïble o no, simplement hem dedico a constatar fets i si hi posem a tothom a l’olla, doncs un caldo.
Sóc molt conscient que l’Alcalde només cobra (un bon sou per cert) de la diputació, en certa manera per treure pressió a les precàries finances de l’Ajuntament (ara no tornaré a explicar el perquè) i que endemés va renunciar a les remuneracions que li corresponen com Alcalde i aquí en podria anomenar uns quants que no ho van fer, per mostra un parell de botons, entre ells un Alcalde de Montbui que cobra de tot arreu i un diputat del PPC Igualadí a Barcelona, que tampoc no renuncia a res, ni aquí ni allí. Però d’aquests no en parlem, perquè no surten al post oi.
Amb el sistema polític que tenim, ningú pot tirar cap pedra, perquè ningú està lliure de culpa. Però si la tira, aquesta se li pot girar contra ell.
Conec casos de corrupció de tothom i el partit que no en té és que no ha governat. Però els que ho han fet, per favor que no tirin pedres.
De fet també avaluo les coses com si la política fos el món real, que ja sé que no ho és, i valoro la feina que fa cadascú, no la demagògia sinó els fets, que són la meva vara de mesurar. Hi ha qui es guanya el sou, perquè hi dedica molt temps i treballa amb sentit comú i altres només intenten fer mèrits per les eleccions emprant la demagógia pura i dura i tots plegats són gent de tots els partits i de tot tipus.
En termes generals ningú està lliure de culpa, però cada cas és un món. Si tens arguments que vinguin al cas benvingut, sinó podem enredar la troca fins a no saber de què realment estem parlant.
Que tinguis un bon dia,

o

observador

igd

28 d'agost 2014.00:39h

Respondre

Estimat senyor JMTP, amb tant retet s’ha oblidat de contestar l’argument de la senyora mateu i del senyor badia referent al descens de beques i com a conseqüència a un descens de matrícules.... Llegir més Sense contestar aquest aspecte la seva argumentaciò em resulta fluixa. Tambè comentar-li que si no coneix les activitats professionals del senyor badia un cop va deixar l’ajuntament, seria més raonable que no n’extregués conclusions acusatòries ni generalitzacions (aplicables pel broc gros a qualsevol polític). La seva argumentació en aquest aspecte la veig errònea,demagògica i que requereix demanar perdó. Tot i això, no seré jo qui defensi les decision que com a partit va prendre l’entesa. En cert aspectes m’estiro els cabells i en molts d’aquests aspectes CiU hi anva de la mà.

C

Carme

28 d'agost 2014.00:09h

Respondre

Tanta picabaralla política fa riure, siguem seriosos els igualadins en tot aquest tema volem la veritat. Que ens expliquin perquè guanyant un concurs gent d’ igualada ara resulta que van a l’... Llegir més atur i la guarderia la portarà una empresa de Manresa

C

Calma

27 d'agost 2014.22:30h

Respondre

Sr. Torras: calma si us plau, calma. Ataca a una persona, crec, d’una manera fora de lloc. I ull en parlar sols del tripartit. Com arreu hi ha gent honesta i gent que no. Hi ha gent mes eficaç i... Llegir més gent menys eficaç Miri si no a Ciu: Pujol amb herències sense declarar, clans familiars dedicats a l’enriquiment sense control, comissions sembla que no sols anaven als partits , seus embargadas, i ves a saber que més . Per cert, els polítics d’alt nivell de ciu n’eren coneixadors?
I a l’Ajuntament actual de la nostra Ciutat( i no es critica, sols constatació) ;Alcalde - dedicació completa amb cap altre feina( Sou de la diputació + despeses ajuntament); No 2 - Dedicació completa amb cap altre feina. No 3 - Dedicació completa amb cap altre feina ; No 4 - Dedicació completa amb cap altre feina, ..i algun mes. No es cap crítica, es la decisió que han pres; no obstant, això no autoritza a dir que l’ajuntament es la seva menjadora; es la seva feina actual de dedicació a la ciutat i punt. Al igual que ho va ser la de la Sra. Mateu.
Prenguis la vida amb més calma i dir-li que segurament es pot dir el mateix, sense ser ofensiu com, en general, es vostè. Crec que no n’és prou conscient. Canviï el to ( suggeriment) i inclús serà mes creïble.

j

josep m. torras payerol

Igualada

27 d'agost 2014.21:57h

Respondre

Rosa,

Jo penso que puc jutjar perquè tinc la llibertat per fer-ho i ho faig amb passió, des de l’ànima i amb arguments.

De totes maneres la meva frase i la teva tenen el mateix valor, són... Llegir més frases fetes.

Només una pregunta: Ho hem de donar tot per bo, en vista de com els que en teoria han de gestionar, ho fan?

Podria passar de tot, mes que res per l’edat que tinc, però no puc suportar certes actituds i que em prenguin per beneit amb les seves explicacions.

Gràcies pel consell de totes maneres.

R

Roser

27 d'agost 2014.20:57h

Respondre

JosepM TP; ”Jutjar és perdre la llibertat”. Reflexioni-ho, siusplau.

j

josep m. torras payerol

Igualada

27 d'agost 2014.19:56h

Respondre

Xavier Badia Cardús,
L’última vegada que vam parlar em vas dir que treballaves a no sé quin departament de la Generalitat quan manava el tripartit. O sigui que vius de la política.
Benvingut al... Llegir més món real, on és primordial no estirar més el braç que la màniga i d’aquella pols, quan governava el tripartit, aquests fangs.
Un que és actor primordial dintre de les polítiques d’esquerres i se suposa una persona honrada e intel·ligent, no pot donar aval a les disbauxes o pel que sembla sí.
Tota la demagògia que vulguis sobre polítiques socials, però si quan veu manar us ho veu gastar tot i mes (moltes factures al calaix) ara no es pot anar d’aquest pal. Ja vàreu demostrar el bo que sou administrant i que ara ho paguen tots.
No dic que ara ho facin millor o pitjor, però el resultat de l’aquelarre del tripartit s’està pagant ara, i tu n’eres col·laborador necessari.
Evidentment no sóc jo per dir-te a qui has de donar suport, però si del fet que tu també ets molt responsable de la situació.
Per tant quan vulguis parlar de desigualtat, comencem a parlar com vivíeu i dels sous que cobràveu i que cobreu i aleshores podrem decidir si el vostre és enamorament de l’ensenyança o un simple “modus vivendi”, que heu de defensar a totes per tenir assegurat el plat de llenties. A més de parlar s’ha de demostrar, amb l’exemple que sou d’esquerres.
Tota la resta és demagògia i viure de la menjadora.
Per finalitzar, estic d’acord que l’ensenyança no és la que ha de ser i que les polítiques socials no són les més adequades i que en el món hi ha molta injustícia, però la manera d’arreglar-ho no es fen demagògia amb sous de dretes, sinó demostrar-ho i quan veu tenir oportunitat l’únic que vau fer és tirar diners per la clavaguera i viure molt per sobre de les vostres possibilitats, tan políticament com socialment.
Per tant podem parlar de sentit comú, de no estirar més el braç que la màniga o de les desigualtats del món. Però no us podeu posar d’exemple, perquè quan veu tenir el poder i l’oportunitat ho veu fer tan malament com es pot, i no dic que no hi haguessin persones de bona fe, però amb això sol no es va enlloc.
En el macro i en el micro, vosaltres n’heu sigut col·laboradors necessaris per arribar al marc actual.
No sou creïbles, parleu d’esquerres i viviu com els de dretes.
Cuidat i que tinguis un bon dia.

p

pep

igualada

27 d'agost 2014.18:07h

Respondre

Vostès vagin fent , dient, tot és molt interessant i enriquidor....
Però jo vull entendre per què?
Que vingui el Hércules Poirot, que vinguin els del CSI, els de la brigada anti-tufu que vingui... Llegir més qui sigui !!!

X

Xavier Badia Cardús

Igualada

27 d'agost 2014.17:46h

Respondre

Els tres aclariments que ha explicat la Montserrat Mateu deixen les coses ben aclarides, i no caldria afegir-hi res més.
Escric aquest comentari per dues raons: en primer lloc, per donar el meu... Llegir més total recolzament polític i personal a la Montserrat Mateu. En segon lloc, hi ha persones que tenim la dèria de pensar que l’educació (així com la salut) mai no havia d’haver estat objecte de restriccions i retallades pressupostàries. I aquestes persones continuem pensant que l’educació en les primeres edats és molt important, i que assegurar l’escolarització per a tothom (i no només per aquells que s’ho poden permetre) en el tram pre - obligatori és una carta fonamental en favor de la igualtat d’oportunitats dels futurs joves i adults. Les polítiques contràries no han fet més que incidir i multiplicar la creixent desigualtat al nostre país, i a nivell local, a la nostra ciutat.
Per cert, aprofito per donar a conèixer que fa uns mesos, el Centre d’Estudis i Recerca Sindicals de Comissions Obreres de Catalunya va publicar un estudi en el que es posa de manifest com ha augmentat la desigualtat a Catalunya en els darrers anys. Heus aquí l’enllaç de la notícia de la seva publicació.

http://www.eltriangle.eu/cat/notices/2014/08/el-creixement-de-les-desigualtats-a-catalunya-39481.php

L’augment de la desigualtat a Catalunya és el resultat de preses de decisions ”macro”, però també ”micro”, i entre aquestes darreres les que ha pres el govern de CiU i ERC de l’ajuntament d’Igualada en relació a les escoles bressol del municipi (i utilitzo el terme micro no restar-li importància, sinó en referència al seu caràcter de política local).

j

josep m. torras payerol

Igualada

27 d'agost 2014.17:26h

Respondre

S’ha de tenir rostre i ser demagoga i hipòcrita, per dir el que aquesta Sra. diu, de què el govern està ”desmuntant” les escoles bressol municipals per ”voluntat política i... Llegir més desídia”.

A part de no tenir en compte el decreixement demogràfic quan va fer construir una llar d’infants solament per motius de política electoral, que va costar € 700.000 amb la corresponent despesa de funcionament i no precisament a ple rendiment, fet pel qual avui dia sobren places per tot arreu i fer veure que no percep que aquest ajuntament està optimitzant, per no endeutar-se més. Crec que és l’última persona que pot atrevir-se a criticar.

Una Sra. que com tots sabeu era mestre i va deixar d’exercir com a tal, per poder dedicar ”tota l’atenció” a l’Ajuntament - actitud molt d’esquerres - de tal manera que en comptes de cobrar un sou de mestre, cobrava € 6.000 al més (sou fàcil de trobar si es busquen les actes dels plens), crec que a més cobrava altres extres.

O sigui que un sou com a mínim unes 4 vegades la mitjana d’un de mestre i molt més alt de qualsevol persona d’esquerres, a les que diu representar.

Que en tota una legislatura va votar (no se sap si amb la pinça al nas i per quins set sous o més aviat si) al costat del PPC sense protestar gens ni mica, que com tothom en te coneixement, té una política molt d’esquerres!?

Que va ajudar amb el seu vot a un endeutament mai vist a l’ajuntament, per sobre els € 60.000.000 i que va votar a favor d’unes empreses municipals endeutades fins al coll. Que van tirar literalment per la tapa de la clavaguera € 3.000.000 WTC, que van fer un contracte de vergonya per l’Infinit, un POUM de € 400.000 que només els beneficiava a ells, una web Municipal que va costar € 200.000 quan una de normal i molt bona, corporativa per una empresa internacional en costa € 25.000 i tantes altres disbauxes amb els diners de tots, que si el nou govern a l’ajuntament hagués tingut diners i voluntat de fer una “due diligence”, potser alguns tindrien moltes dificultats a explicar a la justícia, a què coi jugaven.

Per contrastar, la persona que està en el seu lloc en educació a l’ajuntament, primer no és política, segon no té cap dedicació exclusiva i segueix fent la seva feina com a directora de l’escola d’enginyeria, que segur no cobra ni de lluny els € 6.000 al mes que cobrava aquesta germaneta de la caritat d’esquerres la Sra. Mateu i pel que fa a CV la regidora actual és doctora “cum laude” d’enginyeria, anys llum de l’antiga regidora. Que ara aprofitant l’avinentesa del fet que s’acosten les eleccions, es dedica a donar lliçons de com s’ha de fer les coses.

En fi que m’indignen aquests comportaments tan falsos, demagògics i electoralistes.

Tinc bons amics en gent d’esquerres i els respecto encara que vegades no comparteixo les seves idees en certs temes, però el fariseisme i poca vergonyaria d’aquesta Sra. a mi em treu de polleguera i la seva actitud denigra als seus companys de partit.

Les polítiques d’esquerres s’acaben, quan s’acaben els diners dels altres, perquè evidentment aquests no són “infinits”. I l’endeutament actual ve per culpa d’aquestes polítiques, de gastar sense mesura ni coneixement, ara no pot donar les culpes als altres, del fet que no hi hagi diners per tot. La festa s’acabat!

Que tingueu un bon dia.

p

pep

igualada

27 d'agost 2014.17:16h

Respondre

Els diners i els intríngulis dels partits polítics... hi han sigut, son i per desgràcia hi seran

Estem parlant dels FETS D’ARA (present)..... per què?

Els publiquen guanyadors del concurs... Llegir més perquè obtenen el màxim de punts (60) i uns dies després quan estan pagant la fiança de 6.000€ a la “finestreta de digame usted” de l’administració /Ajuntament” se’ls hi comunica que no potser ja que és un NIF de empresa nova....

Disculpi ho he entès bé ? SI, ho han entès bé NO HAN GUANYAT.

Quin descuit.... quina relliscada més grossa.... o es que per aquelles coses de la vida quan van saber qui “eren les persones” ja no els hi interessava....

Si és una relliscada que depurin responsabilitats internes i demanin perdo públicament

Això se’n diu “sentit comú”

M

Maria

Ig

27 d'agost 2014.15:47h

Respondre

El tema de les escoles bressol es una branca, d’un gran arbre, mal gestionat, molt mal gestionat, per aquests partits, tan bons i generosos, anomenats d’esquerres.(?)
En els quals, el diner... Llegir més públic baixa del cel i es pot donar, repartir, atorgar, etc. etc. pel be de dèu. Aixó sí, la litúrgia és bona, a la col·lectivitat agrada i ells (polítics) ”hi van be”.
Com es nota que es diner públic.!!!! però s’acaba eh

p

pep

igualada

27 d'agost 2014.13:36h

Respondre

Desprès de conèixer la versió de totes les parts implicades Senyors

Vanagloriar-se a si mateixos de que cal “actuar amb sentit comú” .... Oooh té molta gràcia... boníssim!!! (inclús... Llegir més m’arranca un somriure trist)

MOLT BEN DIT JOAN (nº2)

Que rectifiquin o que expliquin la veritat

Que no ho deixin així!!!

Que ara son a ells qui estan al govern perquè la majoria de igualadins els va votar i per tant tenen la responsabilitat de passar comptes davant nostre quan un fet indigna.
I mirar endarrere per trobar arguments i justificacions també diu molt de vostès.... doncs que sàpiguen (per si no els hi havia quedat prou clar) que els ciutadans (no som imbècils no cal que ens ho recordin) ja es va castigar a les urnes al tripartit a les anteriors eleccions a tots nivells

Diuen que “rectificar es de savis”....

J

Joan

27 d'agost 2014.09:42h

Respondre

hahahahaha sembla la guerra de l’ensiam.

”Apolíticament” parlant. La gestió de l’Espígol a càrrec de l’antic equip de la Ginesta... surtia més barateta, no? A banda de millor projecte... Llegir més pedagògic. I doncs?

La legalitat no hauria de servir per fer injustícies excemptes de sentit comú.

Ajuntament! Rectifica o explica la veritat, no ho deixis així.

M

Montserrat Mateu

Igualada

27 d'agost 2014.08:36h

Respondre

Tres aclariments, per ajudar a fer memòria a l’equip de govern:
Primer: La posada en funcionament de les escoles bressol municipals es va fer segons els que es preveia en el Mapa de Llars... Llegir més d’Infants. Aquest mapa es va elaborar després de l’aprovació de la Llei de creació de places de llars d’Infants de qualitat en el Parlament de Catalunya. CiU hi va votar a favor i la consellera d’Educació era d’ERC.
També els acords del ple municipal sobre el compromís de creació de les places que determinava el mapa i la posada en funcionament de L’Espígol i La Rosella, van comptar amb el vot favorable de CiU i ERC.
Segon: El procés de contractació es va fer per tenir-lo enllestit abans de fer les matrícules. És anar molt tard haver signat el contracte a mitjans d’agost per un servei educatiu que ha de començar a funcionar el dilluns vinent.
Tercer: No és un problemes de que faltin infants per cobrir les places. És un problema de que falten beques que ajudin a les famílies que pitjor ho estan passant a que puguin portar els seus fills i filles a les escoles bressol. El curs 2010-11 hi havia 130 infants amb beca. El curs passat no arribaven a 25.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.