TORNAR

Concentracions a l'Anoia en suport a la presidenta del Parlament

Diverses localitats s’han sumat a la crida d’ANC, Òmnium i AMI

politica
Divendres, 16 desembre 2016. 00:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La comarca de l'Anoia va sumar-se ahir al vespre als crits de suport a la presidenta del Parlament de Catalunya, que aquest divendres declara al TSJC investigada per permetre la votació de les conclusions del procés constituent. A Igualada van concentrar-se més de 200 persones, que van escoltar el manifest llegit pels representants de l'ANC, Òmnium i l'AMI. Els actes en favor de Forcadell van arribar a pràcticament tots els punts de la comarca.

A Igualada s'han aplegat més de 200 personesAquest dijous a les 20 h del vespre diverses localitats de l'Anoia van apuntar-se a la crida d'Òmnium Cultural, l'Assemblea Nacional Catalana i l'Associació de Municipis per la Independència per mostrar el suport a Carme Forcadell. La presidenta del Parlament declara avui al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, investigada per haver permès el debat de les conclusions de la comissió sobre el procés constituent a la cambra catalana. A Igualada més deConcentració a Capellades Foto: Aleix Auber 200 persones van aplegar-se davant l'Ajuntament per escoltar el manifest, que van llegir els presidents de l'ANC a l'Anoia, Pep Castelltort, d'Òmnium Anoia, Joan Requesens, i el representant de l'AMI, l'alcalde d'Igualada, Marc Castells; hi havia també una extensa representanció de regidors de CiU, ERC, Decidim i la CUP, així com les diputades anoienques al Parlament. Acte de suport a Forcadell a La PoblaEl manifest denunciava la judicialització de la política catalana i exhibia el suport als càrrecs electes investigats.

Actes arreu de l'Anoia

Les concentracions de suport a la presidenta del Parlament es van estendre a prConcentració també a Castellolí Foto: Joan Serraàcticament totes les zones de la comarca, amb actes a Capellades, Calaf, El Bruc, Vallbona d'Anoia, Piera, La Pobla de Claramunt o La Llacuna, entre d'altres. La majoria van acabar amb el cant dels segadors i crits d'independència.


1 Comentaris

p

pep

igd

16 de desembre 2016.12:20h

Respondre

POCS I MAL AVINGUTS!!!
FUM!!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.