TORNAR

La CUP Igualada protesta pel permís donat a VOX per muntar la paradeta a Igualada

politica
Diumenge, 7 abril 2019. 10:33. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

"De debò que l’Ajuntament, en compliment de la llei, no podia adjudicar un altre espai?" pregunta la formació cupaire després que aquest dissabte, un grup de la formació ultradretana VOC muntés una paradeta propagandística davant el Centre Cívic de Fàtima, coincidint amb els actes de celebració del seu 24è aniversari. Tal com va informar l'AnoiaDiari, diverses dotacions dels Mossos van tallar l'Avinguda Pietat impedint l'accés a les proximitats de l'espai cívic dels als manifestants antifeixistes.

Davant aquests fets, CUP Igualada ha manifestat que "coincidint amb l'acte, el govern de Marc Castells ha donat permís als feixistes de Vox per muntar una paradeta a la mateixa plaça del Centre Cívic. Resultat: l’Avinguda de la Pietat tallada amb tres furgonetes de Mossos d’Esquadra, dificultats per accedir a l’espai, una xocolatada deserta i una inauguració de l’exposició mig fallida. Més enllà del convenciment que cal combatre el feixisme en totes les seves formes i amb totes les forces, de debò que l’Ajuntament, en compliment de la llei, no podia adjudicar un altre espai? Amb el ple convenciment de que necessitem una Igualada que no deixi ningú enrere, des de Poble Actiu - CUP Igualada creiem que no es poden tolerar expressions que vulneren els drets humans més bàsics. Això passa per impulsar barris i comunitats lliures de feixisme, racisme, masclisme i LGTBfòbia".


7 Comentaris

P

Pep

Igualada

8 d'abril 2019.17:41h

Respondre

Queda queda clar que la CUP no tolera la llibertat de expressió de tothom.

M

Marta Valls

9 d'abril 2019.12:46h

Al feixisme no se’l tolera, al feixisme se’l combat. Gràcies CUP

M

Montserrat fito Casanovas

igualada

8 d'abril 2019.17:30h

Respondre

k bulguin modernitzar igualada vale pero soterrar el paseig no el k tenen k fer es arrenjarlo i deixal mes maco i també fer a dalt del bon preu esclat un yelmo cines es a dir sales d Cinema 5 maxim... Llegir més i al costat llocs x menjar burguer Frankfurt pizza etc.etc x k aixo fa falta

c

ciutadana farta

ciutadana@mailinator.com

8 d'abril 2019.11:32h

Respondre

Doncs jo veig carpes i missatges independentistes per tot arreu, també en actes infantils, i aquests semblen no ser cap problema. Per què les carpes d’altres partits polítics legals sí que ho... Llegir més són? Qui són els poc tolerants aquí?

L

L

Igualada

9 d'abril 2019.13:02h

Aquest partit en concret defensa polítiques que xoquen frontalment amb diversos articles de la Declaració dels Drets Humans.

Podem discutir entre la presència als espais públics... Llegir més de partits constitucionalistes i unionistes i independentistes, però estem parlant d’un partit que vol aplicar una política d’armes de foc similar a la d’EUA, que vol que el Codi Penal reculli que si algú civil dispara i/o mata un criminal se li concedeixi la Medalla del Mèrit Civil. Estem parlant d’un partit que vol militaritzar la societat implementant la mili (declarada com inconstitucional pel propi TC) i autoritzant als GC i soldats de les fronteres amb Melilla i Ceuta a obrir foc directe amb munició de guerra contra les persones que intentin entrar al país. Entre un llarg etcètera.

Una cosa és debatre com deia abans el doble raser alhora d’expressar-se en els espais públics, però partits polítics que fomenten polítiques d’odi, discriminació i de vulneració dels Drets Humans no haurien de tenir lloc a l’espai públic.

C

CIUTADA FART

10 d'abril 2019.19:08h

A MI TAMBÉ HEM PASSA LO MATEIX, CIUTADANA !!!!
LA COSA ESTA CLARA, O PENSES COM JO, O EST UN FATXA,
RAONAMENT, DELS FATXES.,
PROU DE AQUEST COLOR, ........FATXES......!!!!!

T

Telesfor

Igualada

8 d'abril 2019.09:22h

Respondre

L’equip de govern d’Igualada fent mérits per guanyar vots...
Va quedant clar a qui NO s’ha de votar.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.