TORNAR

David Roig, nou president d'ERC a Vilanova

La nova direcció es marca desenvolupar unes JERC al municipi

politica
Dijous, 22 novembre 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'executiva dels republicans es renova en el municipi vilanoví, de cara a les eleccions municipals. Roig substitueix a Alícia Capdevila com a presidenta de l'agrupació.

Els republicans han renovat la seva direcció a Vilanova del Camí, mentre preparen la contesa electoral de maig del 2019. L'assemblea de divendres passat va escollir per unanimitat a David Roig, que relleva a Alícia Capdevil com a president de la secció local. Roig fins ara ocupava el lloc de secretari d'organització en l'antiga executiva. Després de ser nomenat, va aprofitar per agrair "la tasca portada a terme per l'anterior presidenta Alícia Capdevila, pels seus companys d'executiva i per l'actual portaveu del grup municipal, Marcel·lí Nieto".

David Roig, el nou presidentEn les seves paraules, Roig va parlar "de la necessitat de renovació i d'un nou projecte" que, segons va dir "serà continuador de la tasca feta fins ara però amb energies renovades, il·lusió, ganes i noves idees".El projecte parteix "amb tres objectius clars", que són l'ampliació la base republicana de Vilanova del Camí, fer créixer i explicar el projecte de ciutat que des d'ERC Vilanova del Camí es planteja per tal de consolidar-se i guanyar les properes eleccions de maig de 2019 i posar en marxa les Joventuts d'Esquerra Republicana (JERC) a Vilanova del Camí.

Roig es marca la fita que els joves del poble tinguin un paper important en la societat, fent-los partícips i recolzant-los perquè puguin resultar un reflex del partit a Vilanova". La nova executiva quedarà encapçalada per David Roig a la presidència; Ramon Conesa, Secretari de finances; Secretari d'organització; Ester Camacho, Secretària de la dona; Glòria Vilà, Secretària de política municipal i Laura Pérez, Secretària d'imatge i comunicació. Respecte al portaveu del Grup Municipal, continuarà essent Marcel.lí Nieto, el qual ja estava fent aquesta funció en l'actualitat . 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.