TORNAR

La demanda de 'Marca Igualada' supera els 2.600 exemplars aquest Sant Jordi

Ple en la presentació i molt bona acollida per Sant Jordi del llibre de Castells

politica
Divendres, 24 abril 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El llibre 'Marca Igualada, la ciutat que estem fent' ha tingut una molt bona acollida aquest Sant Jordi. Després de la presentació a l'Adoberia el dimecres, ahir l'alcalde Marc Castells, autor del llibre, va firmar centenars d'exemplars a Cal Font

Entre els autors de la comarca que es trobaven ahir, firmant, en una Plaça de Cal Font plena a vessar, hi havia també l'alcalde d'Igualada. Marc Castells ha publicat aquest Sant Jordi 'Marca Igualada, la ciutat que estem construint'. En total, aquests dies, més de 2.600 llibres d'aquesta edició, que el propi batlle ha editat i s'ha fet càrrec del cost, s'han distribuït de manera gratuïta.

La presentació del llibre, a l'AdoberiaEl dimecres al vespre, després que se suspengués pel dol per l'assassinat del professor a l'INS Joan Fuste el dilluns, es va fer la presentació del llibre a l'Adoberia. Castells va parlar del projecte de govern en línies generals i va voler incidir especialment en aspectes com el Barri del Rec. Un centenar de persones van assistir a l'acte. Ahir, les xifres van ser molt més altes entre les persones que cercaven la seva firma. 

En acabar la jornada d'ahir, l'alcalde explicava en to de broma que "firmar tota la tarda és molt dur i entenc als escriptors". Castells comenta que "recullo les vivències personals d'aquests anys. He notat l'estima de la gent i això és molt agraït". El públic "m'ha fet algunes propostes i algunes peticions. En tot cas, molts i molts m'han assegurat que confiaran de nou en nosaltres".


19 Comentaris

p

pep

26 d'abril 2015.13:38h

Respondre

Doncs Sr Ramon F , ben pensat , crec que té raó .
Segueixo pensant que quatre anys més amb el Castells , serà , segons la meva opinió , insuportable , però fins després de les municipals ,... Llegir més per part meva, ni una critica al Castells .
No fos , que les opinions en contra de la seva gestió , el convertissin en un màrtir .
(Joan Giner, i altres, penseu en la reflexió del Ramon F, dons crec, que esta encertat!)

E

Eduard

27 d'abril 2015.16:36h

Pep, ja t’han fet cas ... de moment 1 dia.

E

Eduard

28 d'abril 2015.15:41h

Llàstima, no hi ha hagut un 2on.

a

aaqualata

25 d'abril 2015.06:41h

Respondre

Realment quins comentaris de més nivell.
Análisis profunds del conceptes esmerçats en el llibre, sense cap atac personal a l’autor.
Queda clar el gran nivell democràtic i tolerant que hi ha a... Llegir més Igualada.
O aquest nivell mostrat sols es una mostra excepcional d’una part selecte de mens privilegiades Igualadines?
Veurem que en diu la gent ”corrent” de la ciutat.
Anem x bon camí.

A

Anna

25 d'abril 2015.14:35h

Sí, tots aquests que ho critiquen tot estan aconseguint que el Castells vagi sumant més vots.
Us felicito fills !

J

Joan Giner ITV "el Gineret"

Igualada

26 d'abril 2015.08:44h

Anna i aaqualata: o no,,,,

J

Joan Giner ITV "el Gineret"

Igualada

25 d'abril 2015.01:10h

Respondre

No se perquè patiu tant, si aquesta notícia en un día sols ha tingut 348 lectures. Cada día esta més clar que les noticies que afecten a l’alcalde sols en les llegim quatre. Ni amb tot... Llegir més l’autobombo que s’aplica logra tenir éxit. Quatre d’un cantó, quatre de l’altre i a gaudir que són dos dies.

R

Ramon F.

Igualada

26 d'abril 2015.00:37h

Dons per això mateix home, per això mateix, deixa d’obsessionar-te tant amb el Sr. Castells i fes alguna cosa positiva a la vida si és que en saps fer alguna.

No te n’adones que... Llegir més de tant anar en contra i a més a més fer-ho d’aquesta manera tan barroera que ho fas, lo que aconsegueixes, a part de posar-te sempre en evidencia, és aconseguir l’efecte contrari del que vols aconseguir.

Sr. Joan Giner ITV, pep, Raimon o els demés noms que vulgueu utilitzar, adoneu-se d’una vegada per totes que la gent no es tonta, que algunes coses cansen i que com he dit abans, les coses mal fetes i sobretot barroeres desqualifiquen molt més al que les fa que al que pretenen anar dirigides.

Ja se que es perdre el temps, però d’una vegada per totes hauries d’entendre que la gent no es tonta, que se’t veu la de sota, que tothom et te calat i que la gent ja n’estem farts de tanta tonteria. I per acabar, vulguis tu o no vulguis, t’agradi o no, el que decidirà qui ha de ser l’alcalde d’aquesta ciutat serem el conjunt dels ciutadans, no tu solet, i la veritat es que a més d’un ens estàs fent venir ganes de votar al Sr. Castells encara que només sigui per fer-te la guitza a tu.

a

albert

B Montserrat (IGUALADA)

24 d'abril 2015.18:55h

Respondre

Lo que ha de fer, el ”crac” del Castells, es com el Carlos Navarro ( el yoyas), que en cas de ser Alcalde, baixar-se el sou un 50 %.
Que menys, per un Sr, que que s’omple la boca , amb... Llegir més paraules grandiloqüents com ”VALORS”, i després va tan sobrat, que segons ”diu ”, es paga la edició del llibre de la seva butxaca.(6.000 Euros al mes, dona per molt)
Quines galtes!!

R

Raimon

24 d'abril 2015.17:10h

Respondre

un llibre fantastic, pagat per tots amb el sou de 6.000 euros que li paguem aquest personatge

Anoiadiari, bon publireportatge¡

M

Maria Ll.

Igualada

24 d'abril 2015.18:39h

Tranquil home tranquil, que no pasa res, aplicat la mateixa resposta que li he fet al Pep

p

pep

24 d'abril 2015.19:15h

M Lluisa, si que passa!!!!!!!!!!!!!!!
Uns fan cua al Inem, i altres a Caritas, i ni ha que es permeten segons diuen,diuen, diuen, en poder se gastar 3.000 o 4.000 Euros, i fer-se auto-bombo,... Llegir més per seguir mamant de la mamella.
Si a tu tes indiferent, crec que també deus ser del elegits, que viuen en un mon de cotó fluix.

p

pep

24 d'abril 2015.17:07h

Respondre

LA VANGUARDIA (Avui)
¡Ull Sr Igualadi!
CDC se vende su sede de la calle Còrsega a un grupo inversor de Hong Kong
”El partido deposita al juzgado que investiga el caso PALAU otros bienes... Llegir més inmobiliarios como garantía de pago en sustitución de su edificio principal | El partido se ubicará en otro edificio más ”económico” también en el Eixample de Barcelona y funcional.

Jo particularment crec , que la raó principal , de la venda , és per fer calaix , i axis ajudar , en la mesura de lo possible , en l’edició del llibre del Sr Marc Castell , en què parla de ” VALORS ”, el qual segons ell assegura, la pagat de la seva butxaca.
( Lo que te que fer un, per mantindrà el seu sou de 6.000 Euros al mes?)

M

Maria Ll.

Igualada

24 d'abril 2015.18:37h

uy Pep, que malament ho estas pasant. Disfruta de la vida home, que aqui hi som quatre dies i no cal fer-se mala sang, pensa que les coses son com son i no com voldriem que fosin, per tant paciencia... Llegir més i si ara no plou a gust teu tranquil que ja vindran temps millors..., o potser no....

r

ramon

igualada

24 d'abril 2015.16:21h

Respondre

Repartir o firmar ? dons si la noticia es refereix a firmar, vol dir que durant mes de 10 hores, ininterrumpidamente, i cada 15 segons, a firmat un ejemplar.
TOT UN RECORD!!!

Si sols , es... Llegir més refereix a REPARTIR, es possible, que la noticia sigui certa. ( Ficats a repartir, fins i tot 30.00 exemplars, entra en lo possible, pensem que el fulletons de propaganda dels l Carrefour , Caprabos,etc, en un dia poden repartir fins a 40.000 i potser em quedo curt.))

R

Ramon F

Igualada

26 d'abril 2015.00:14h

Carai Ramon,no cal que fem trampes home, jo cada dia a casa meva trobo tirats al costat de les bústies un munt de fulletons de propaganda, fulletons que desprès llenço al contenidor del paper i... Llegir més que no poso aquell cartell cada dia mes estes a casa nostra i que diu: no s’admet publicitat, no ho faig perquè penso que el que reparteix la publicitat també te dret a guanyar-se la vida.

Però no fem trampes Ramon, que repartir publicitat per les bústies sense que aquesta sigui acceptada sinó solament col•locada es una cosa i així se’n poden col-lo car molts de fulletons, però altre cosa es repartir per exemple un llibre en ma (com es el cas) i que aquest sigui acceptat. No te res a veure una cosa amb l’altre

B

Biel

Igualada

24 d'abril 2015.10:02h

Respondre

Nocautes em vão abafar casi 200 per poder depositar-los al container de paper i així es pugui reciclar i serveixi per alguna cosa

i

igualadí

24 d'abril 2015.15:38h

Perdona, ho pots escriure en català o castellà perquè et puguem entendre ?
Gràcies.

m

maria

24 d'abril 2015.20:25h

Igualadí, crec que el Biel, vol dir ” nosaltres vam agafar gairebé 200 per poder dipositar-los al container de paper i així es puguin reciclar, i serveixin per alguna cosa.
... Llegir més /> Igualadí, menys perfeccionisme, i mes imaginació!!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.