TORNAR

Desallotgen les meses del Multireferèndum situades a Cal Font i al Passeig Verdaguer

Es podrà votar a l'Espai dels Somnis fins les vuit del vespre

politica
Diumenge, 25 maig 2014. 17:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
A les 3 de la tarda, els Mossos d'Esquadra s'han presentat als punts de votació del Multireferèndum de la Plaça de Cal Font i el Passeig Verdaguer. Els agents han advertit els organitzadors que, si no tancaven les meses vountàriament, serien imputats per un delicte de desobediència civil. Els impulsors han acordat mantenir la mesa situada a l'Espai pels Somnis, que estarà oberta fins les 8 del vespre.

La mesa de Cal Font, aquest matí

Més de 300 persones han passat al llarg del matí pels dos punts de votació instal·lats a la capital de l'Anoia. La iniciativa, que va rebre el suport del ple de l'Ajuntament d'Igualada, va ser prohibida per la Junta Electoral el passat dimarts. Malgrat això, les entitats organitzadores van acordar mantenir la convocatòria. Al llarg del matí s'han anat desallotjant les meses d'altres poblacions catalanes.

A Igualada, els Mossos d'Esquadra han fet una ronda identificant el personal de les meses a les 10 del matí. Poc després ha passat la Policia Local per assegurar-se que els membres de les meses estaven informats que l'acció era il·legal i d'un possible desallotjament posterior. Finalment, a les 3 de la tarda la Junta Electoral Provincial ha obligat a desallotjar les meses.

Els mossos s'han presentat als punts de la Plaça de Cal Font i al Passeig Verdaguer explicant que, si no tancaven les meses vountàriament, serien imputats per delicte de desobediència civil. Des de l'organització del Multireferèndum han acordat mantenir la mesa situada a l'Espai pels Somnis. En principi, estarà oberta fins les 8 del vespre.


3 Comentaris

S

Sílvia

Igualada

26 de maig 2014.08:30h

Respondre

Pel comentari 1:
Tens idea què és el multireferèndum? Crec que no...la desinformació fa dir les tonteries que dius.
Per cert, els joves ho van decidir per ells mateixos, ningú els va passar... Llegir més cap marrón, que fàcil és parlar sense saber res, cal ser-hi i viure-ho, no saps quantes coses et perds...

P

Pau

25 de maig 2014.20:25h

Respondre

Comentari 1, parles com sí fos l’Ajuntament qui ha decidit deixar oberta l’urna del Casal. L’Ajuntament, diu la notícia, dona suport a la iniciativa del MultiReferendum, res més.
Millor les... Llegir més coses clares i la xocolata espesa. No val aprofitar-ho tot per carregar negativament.

c

covards !!!!

08700

25 de maig 2014.19:52h

Respondre

Una vegada se’ls ha informat, a aquest valents patriotes que si no tancaven les meses voluntàriament, serien imputats per delicte de desobediència civil. s’han cagat cag .......at a las... Llegir més calces, i han passat el ”marron”, al jovent del espai del somnis, els mateixos, que des-de el Ajuntament, sals a desacreditat un dia dia si, i un altre també.
QUIN POC NIVELL I QUANTA COVARDIA I CINISME TE AQUESTA GENT.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.