TORNAR

Dicten una ordre d'allunyament per al regidor igualadí de PxC

Haurà de restar a més de 200 metres de Josep Anglada

politica
Dimarts, 27 gener 2015. 17:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Nou episodi de l'estira-i-arronsa entre el fundador de PxC Josep Anglada i el regidor igualadí de la formació, Robert Hernando. Ara, els jutjats han decretat una ordre d'allunyament de 200 metres a Hernando per un presumpte intent d'homicidi a l'antic líder 

El Jutjat d'Instrucció número 2 de Vic va dictar dilluns una ordre d'allunyament per al regidor igualadí de PxC Robert Hernando. El magistrat va citar Hernando, secretari general del partit i a uns altres dos membres de PxC, per lliurar-los el document. La mesura és per protegir Josep Anglada, fundador del partit, i ara expulsat de la formació.

Anglada i Hernando, ara enfrontats als jutjatsLes darreres setmanes, pels jutjats han passat a declarar el propi Anglada, l'advocat Francesc Bueno, el regidor igualadí i dos altres membres més de la cúpula del partit. La mesura dictada és cautelar, mentre els jutjats investiguen un presumpte pla d'Hernando i les altres dues persones per atemptar contra la vida d'Anglada.


2 Comentaris

P

Pep

IGU

28 de gener 2015.10:02h

Respondre

Personalment preferiria que el tal Hernando estés almenys a 8000 kms de Igualada.... el Anglada no es pas motiu de preocupació per a mi...

T

Tonet

08700

2 de febrer 2015.13:15h

Nomes 8000 Km. ???
Millor 8000mt. al fons del mar

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.