TORNAR
PUBLICITAT

Enric Conill: “El viatge al Vaticà és una nova cortina de fum per tapar les mancances i necessitats que té Igualada”

El ple aprova una moció dels republicans demanant que la delegació de regidors que van anar al Vaticà assumeixin personalment el cost del viatge

politica
Dimecres, 28 setembre 2022. 13:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

En el ple ordinari d’aquest dimarts 27 de setembre, el grup municipa d’ERC va presentar una moció no resolutiva “de responsabilitat ètica i transparència per al govern d'Igualada en resposta al recent viatge de l'alcalde i regidors al Vaticà”, amb què reclamava que el cost del viatge al Vaticà fos assumit personalment pels regidors del govern. La moció es va aprovar amb els vots a favor d’ERC, Igualada Som-hi i Poble Actiu, el vot contrari de Junts per Igualada i l’abstenció de Ciutadans.

Des de la formació republicana consideren “molt qüestionable la utilitat” d’aquest viatge i troben “desmesurat” que la delegació estigués integrada per sis persones més els acompanyants. Esquerra defensa que “la campanya electoral de l’alcalde se la pagui ell mateix” i que la ciutat “necessita un govern que governi i transformi la ciutat donant resposta a les necessitats dels igualadins i igualadines i no un govern obsessionat amb la foto”.

Una “cortina de fum”

El portaveu d’ERC Igualada, Enric Conill, ha manifestat que el viatge “és una nova cortina de fum per tapar les mancances i necessitats que té Igualada”, posant com exemples com “l’habitatge, la creació de llocs de feina, el transport públic, la pobresa energètica, la planificació urbanística, l’aposta per l’educació o la neteja i reciclatge de la ciutat”. En aquest sentit Conill assenyala que “Igualada és la ciutat amb els impostos més cars de Catalunya i aquests diners que paguen els ciutadans i ciutadanes, fent un esforç molt gran, han de servir per resoldre les necessitats dels veïns i veïnes i no per pagar les festes de l’alcalde. Si Marc Castells vol anar al Vaticà de viatge, que s’ho pagui de la seva butxaca. No pot fer-ho pagar als igualadins amb els impostos més cars de Catalunya”. En aquest sentit, els republicans reclamen ”tornin els diners que ha suposat aquest viatge i que no es faci cap més despesa innecessària amb els diners de tothom”.


4 Comentaris

A

Antoni

Igualada

5 d'octubre 2022.19:27h

Respondre

Passava pel c Joan Maragall quan gravàveu el vídeo. A part dels dos estòmacs agraïts de menjadores d’ERC que donaven instruccions darrera la càmera (un d’ells company teu de consistori i... Llegir més l’altre el de les noves d’Igualada) quant va costar l’empresa de gravació que també hi era? Si la d’aquella noia de la càmera

P

Pere

3 d'octubre 2022.13:41h

Respondre

Molt bé, l’Enric. Bona feia la gent d’esquerra, el vídeo m’ha agradat

M

Marià

Igualada

30 de setembre 2022.09:00h

Respondre

Quant Heu gastat en viatges a Waterloo ?

P

Pepitu va de curt

Igd

29 de setembre 2022.09:55h

Respondre

Per cortina de fum, la taula de diàleg...oi?

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.