TORNAR

L'oposició de l'Ajuntament de la Pobla de Claramunt bloqueja la construcció d'un Pump Track

El batlle, Antoni Mabras, considera que el vot contrari d’Avancem per la Pobla i del regidor no adscrit, Albert Duran, respon ” a una decisió que mira a les pròximes eleccions municipals”

politica
Dimarts, 27 setembre 2022. 13:34. Redacció AnoiaDiari.

La Pobla de Claramunt no tindrà, ara per ara, un nou Pump Trach, un circuit destinat a bicicletes i altres vehicles no motoritzats, com patinets. La proposta, portada al ple municipal ordinari el passat dimecres per l'equip de govern –Participa!, i PSC– no ha prosperat, pel vot en contra d'Avancem per la Pobla (Junts), manifestant que ja existeix un Skate Park i que aquest nou equipament no és necessari, proposant com a alternativa construir al mateix lloc un centre de dia. També va votar en contra del projecte el regidor Albert Duran, que afirmava que ja existeixen equipaments d'aquestes característiques, mantenint el vot contrari a totes les partides pressupostàries.

El batlle de la Pobla de Claramunt, Antoni Mabras, valorava que "després d'un any tractant la qüestió en un espai de debat com és la comissió de projectes i d'incorporar els suggeriments que feien els regidors a l'oposició, només podem entendre aquests vots en contra com a una decisió que mira a les pròximes eleccions municipals. El Pump Track és un espai que ens demanen els mateixos joves, però que malauradament no podran tenir a la seva disposició". De la mateixa manera Mabras remarcava el treball fet per la regidora d'Esports, Berta Pons, per a consensuar i desenvolupar el projecte.

Llum verda a la modificació de la taxa de la llar d'infants que recull la gratuïtat de P2

En el transcurs del ple es va aprovar la modificació de l'ordenança que regula la taxa de l'escola bressol municipal per tal de poder aplicar la gratuïtat del P2 establerta des de la Generalitat de Catalunya, una mesura que afecta exclusivament a l'escolarització dels infants i no inclou altres serveis que ofereix el centre com ara l'acollida o el menjador.


1 Comentaris

A

Albert Duran Serra ( regidor no adscrit )

La Pobla de Claramunt

27 de setembre 2022.14:20h

Respondre

Curiós que l’article en cap moment es comenti l’import .. 33.412,94€.. i que la nostra formació vam retirar la confiança expressada amb l’elecció de l’alcalde al ple ordinari de març... Llegir més ,demanant que es convoqués un ple de confiança esperant que l’alcalde i equip de govern fessin un gir de 180 graus a la seva manera de governar de manera autoritària i absolutista.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.