TORNAR

L’Entesa podria sumar-se a l’oposició en la proposta de retirar, del reglament de les zones blaves, la potestat d’ampliació que té l’alcalde

Aymamí canviarà el reglament si la majoria del ple ho demana

politica
Dilluns, 6 abril 2009. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El tinent d’alcalde Jordi Riba, assegurava en la darrera tertúlia a Radio Igualada no entendre el soroll que els grups de l’oposició fan amb el reglament de les zones blaves i el ple extraordinari que volen convocar per demanar que es retiri la potestat que té l’alcalde d’ampliar-ne el nombre sense la majoria del ple. El grup de l’Entesa podria afegir-se a aquesta petició.

El reglament de la zona blava ha estat polèmic els darerrs mesos

En el marc de la Tertúlia política dels divendres al vespre, el tinent d’alcalde Jordi Riba va afirmar que la seva formació es planteja NO oposar-se i permetre canvia, d’aquesta manera, el reglament que permet a l’alcalde ampliar les zones blaves sense tenir el suport de la majoria del ple municipal.

De fet, segons han avançat des de la ràdio municipal, el mateix alcalde, Jordi Aymamí, va afirmar en una entrevista a Conca Tv que podria acceptar aquesta proposta de canviar el reglament ‘si el consens és majoritari’.

Recordar que arran de l'ampliació del nombre de places de zona blava que va tirar endavant el govern municipal el passat mes de febrer, l'oposició va manifestar, repetides vegades, el seu descontent pel fet que la potestat última recaigués en una decisió de l'alcalde.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.