TORNAR
PUBLICITAT

ERC Capellades es preocupa per l'antena a la muntanya de Miramar

Reunió entre Jaume Solé i el secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació

politica
Dimecres, 4 febrer 2009. 17:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Jaume Solé, membre de la candidatura municipal d’Esquerra a Capellades, es va entrevistar amb el secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, del Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya, Jordi Bosch, per interessar-se per l’actual situació de l’antena ubicada a la muntanya de Miramar, i tractar sobre possibles alternatives.

El secretari de telecomunicacions, Jordi Bosch, en una visita anterior a la comarca

Aquesta infraestructura va passar de titularitat pública a mans d’un operador privat de telecomunicacions. Així, doncs, avui en dia no pot ser utilitzada per entitats, capelladines, o no, sense ànim de lucre i amb voluntat de servei públic, si no és pagant prèviament a una empresa privada pel seu ús.

Jaume Solé es mostrà satisfet davant de l’interès demostrat pel secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació i la possibilitat d’explorar noves vies després de les pertinents consultes tècniques i jurídiques.

Jordi Bosch feu presentació al Consell Comarcal de l’Anoia de Anoia Connecta, un pla que contempla 4,4 milions d’euros d’inversió en infraestructures i serveis de telecomunicacions a la comarca fins al 2010, demostra a bastament la preocupació de la conselleria per la millora de les telecomunicacions.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.