TORNAR

"No pensem pagar"

Multa de 192 euros per l'intent de tombar el toro del Bruc

politica
Dimecres, 4 febrer 2009. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
EL jutjat núm 10 de Barcelona ha sentenciat que la multa pels dos joves que van intentar tirar a terra el toro del Bruc el passat mes de juliol, sigui de 192 euros per cadascun, ja que s'ha considerat una falta de danys. Tot i la important reducció, respecte els 400 euros dels que s'havia parlat durant el judici, els dos joves sostenen que no pagaran ja que, com asseguraven el dia del judici, "no es tractava d'una gamberrada, sinó que es va fer per motivacions polítiques".

El del Bruc és l'últim toro d'Osborne de Catralunya

Jordi Garcés, un dels acusats, reiterava en el judici que "no repararem el que volíem destruir, no tindria cap sentit", recordant el motiu polític que els ha portat, a ells dos i a tants altres abans que ells, a voler tombar el "símbol espanyol del toro".

Una de les possibilitat és que en cas de no fer efectiva la multa, Miquel Coma i Jordi Garcés, haurien de complir una pena de vuit dies de privació de llibertat.

Els danys provocats per l’acció de Coma i Garcés sobre la figura del toro van ser valorats, en un principi, en 2.650 euros. El dia de la vista, però, l’advocat d’Osborne va rebaixar la valoració fins als 349 euros, aportant un nou informe pericial. D’aquesta manera els fets, que en un principi van ser catalogats jurídicament com a delicte, van passar a rebre la consideració de falta.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.