TORNAR

ERC-Òdena convoca un nou 'ple del poble'

politica
Dimarts, 14 abril 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Després de l'èxit de la primera edició, el proper dimecres 15 d'abril a les 20h al Centre Unió Agrícola d'Òdena tindrà lloc una segona reunió de veïns organitzada per la secció local d'ERC, anomenada com "el ple del poble". S’espera que aquesta segona edició sigui tant participada pels odenencs i odenenques com la primera.

Centre Unió Agrícola d'Òdena / Font: Festacatalunya

Segons ERC-Òdena, aquesta iniciativa està plantejada de forma bidireccional. Pels veïns del municipi d'Òdena aquest és un bon marc per poder expressar lliurement els seus suggeriments, queixes, felicitacions, demandes...

I, per la seva banda, els regidors republicans expliquen els punts de l'ordre del dia del proper ple; en aquesta ocasió, el ple del dia 21 d'abril perquè els veïns sàpiguen què és el que decidiran els polítics que els representen.

La voluntat dels republicans, és que en aquestes reunions informatives es doni la màxima informació sobre temes que els odenencs i odenenques desconeixen, perquè no tenen tant a l'abast com els responsable polítics que els representem a l'ajuntament.

En aquesta nova edició del “ple del poble”, s’informarà sobre la nova revisió del POUM d'Òdena i sobre com afectarà al municipi el pas de l'Eix Ferroviari Transversal.

Segons el portaveu republicà a l’ajuntament d’Òdena, Carles Casanova “el plantejament de la reunió és el de donar tot tipus d’informació i d’explicacions i escoltar, amb el compromís de transmetre a qui pertoqui tots els suggeriments i noves idees dels veïns que assisteixin i vulguin explicar les seves opinions sobre aquests temes”.


1 Comentaris

P

Pagès

Òdena

14 d'abril 2009.09:35h

Respondre

Em sembla una iniciativa interessant. Com a mínim t’assabentes de que s’aprovarà al proper ple, ja que si vas al ple només et deixen parlar quan el temes ja estan a provats. I de que serveix... Llegir més llavors!!!
Trobo molt correcte que s’expliqui com afecta el pas de tren pel nostre municipi. Però jo em pregunto: no hauria de ser algú de l’equip de govern qui expliqués als ciutadans com els afectarà?.
A hores d’ara ningú no sap amb certesa si Òdena presentarà candidatura a l’aeroport Corporatiu. Explicarà el Sr. Guisado als odenencs si pensa demanar el Corporatiu i com els afectarà?
Com volen els politics que els ciutadans confiïn en ells si governen d’esquena al ciutadà i sovint en contra?

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.