TORNAR

Foment invertirà 3,9 milions en la seguretat dels túnels del Bruc

politica
Divendres, 24 juliol 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El Ministeri de Foment ha adjudicat les obres de reforma per a la millora de la seguretat viària als túnels de El Bruc, amb un pressupost d'adjudicació que ascendeix a 3,9 milions. Entre les actuacions previstes destaquen millores en la senyalització, la il·luminació i sistemes de detecció automàtica d'incidents.

Entrada al túnel del Bruc, en sentit Igualada

Entre les actuacions previstes pel Ministeri de Foment cal destacar les següents:

- la instal·lació de nou equipament informàtic al Centre de Control i noves càmeres mòbils a les boques i l'apartador de vehicles;

- la instal·lació d'un sistema de megafonia amb 120 altaveus a l'interior i 4 a l'exterior, i d'un sistema de detecció automàtica d'incendis amb detectors termovelocimètrics i indicadors òptic-acústics d'alarma en els edificis auxiliars.

- la millora de la il·luminació en la totalitat del túnel, la ventilació amb redistribució dels acceleradors instal·lats i el reforç amb altres de nous en ambdós tubs i galeries de comunicació.

- la conversió del sistema de vigilància interior en un sistema de detecció automàtica d'incidents (DAI), i la reforma integral dels llocs d'emergència amb nous pals SOS amb tecnologia de telecomunicacions i cablejat de comunicacions en fibra òptica.

- la millora de la semaforització exterior amb la col·locació de semàfors a 400m i 200m de l'entrada del túnel.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.