TORNAR

El gestor de finques Jordi Marcé s'incorpora a la llista de Marc Castells

És també membre de la junta de la UEA i president de la sectorial immobiliària

politica
Dimarts, 2 abril 2019. 16:55. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La tercera incorporació a la llista de Junts per Igualada s'anunciava aquesta tarda de dimarts: Jordi Marcé Termes. El candidat Marc Castells es felicitava d'aquesta incorporació i manifestava que "en el cas de sortir regidor, les seves responsabilitats no tindran a veure amb el seu àmbit laboral".

Marc Castells i l'equip de Junts per Igualada compareixien de nou davant els mitjans per presentar més 'fitxatges' en clau electoral. L'actual alcalde anuncia que en total seran cinc incorporacions que es donaran a conèixer, una important renovació de la llista. La d'aquest dimarts era la tercera: Jordi Marcé Termes, gestor immobiliari a Finques Rambles. Forma part també de la junta de la UEA, on és president de la sectorial immobiliària. Castells avançava que "anirà a un lloc destacat de la llista" i per tant si Junts per Igualada forma govern, tindrà responsabilitats en una regidoria, però en cap cas seria la d'Urbanisme, puntualitzava Castells.

Marc Castells i la nova incorporació, a la seu del partitMarcé i Castells s'elogiaven mútuament. El flamant fitxatge agraïa "la confiança de Marc Castells". Ha explicat als mitjans que "em va oferir anar a la llista i tenia quatre dies per respondre, però tot just baixar les escales ja ho tenia clar". Segons Marcé "haver treballat en el sector privat m'ha donat una visió d'Igualada i la Conca. Crec que es pot seguir creixent i que puc sumar noves idees. Crec en Igualada i sobretot en els igualadins".

El batlle reblava que "en Jordi transmet energia i encomana entusiasme, això em va captivar. Com les altres persones que hem presentat les hem triat perquè són perfils que ens ajuden a sumar i a fer més gran el nostre projecte transformador" que s'oposa "a la visió pessimista que tenen alguns d'Igualada". 


4 Comentaris

P

Pep

7 d'abril 2019.14:54h

Respondre

Ostres, ara si que baixarant els lloguers.
El Castells vol posar al llop a cuidar a les gallines.
El alcalde, simplement se está buscant, feina, és lo de les portes giratorias.
VERGONYOS ... Llegir més CASTELLS, VERGONYOS....

M

Miguel Vila Badia

IGUALADA

3 d'abril 2019.11:22h

Respondre

No puc entendre com tenin en Jordi Marcé la formacio adequada, i coneixent de primera ma el mercat inmobiliari d’ Igualada i comarca , i les necesitats d’ usos que el mercat planteja en cada... Llegir més moment, no s’ el consideri persona idonea per la Regidoria d’ Urbanisme.

A

Amadeu

Igualada

3 d'abril 2019.07:53h

Respondre

No hi ha lobby més nefast per avançar, que l’immobiliari. Tenir-lo a dins del govern d’Igualada és una absoluta irresponsabilitat, tenint en compte que s’han d’afrontar problemes com la... Llegir més falta d’habitatge assequible i de planificació urbanística. Polítiques que quedaran totalment condicionades en tenir aquest empresari (i tot el sector, en definitiva) com a responsables de dirigir el futur de la ciutat. Estic totalment perplex.

PD: qüestió a part, crec que el Sr. Castells ja ha trobat el llaç groc que va perdre quan va anar a Alcántara...

J

Joan Giner ITV

Igualada

2 d'abril 2019.19:50h

Respondre

Ara del realisme se’n diu (segons el Sr. Castells) pessimisme.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.